Résidence Les Fermes de Méribel

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Les Fermes de Méribel

De attraktivt møblerede lejligheder på Residences Les Chalets de Meribel ligger i Méribel-landsbyen. Disse smukke hytter tilbyder luksus og masser af faciliteter. Dit ophold i dette chalet vil helt sikkert være uforglemmelig! Det er et perfekt udgangspunkt for en god ferie. Skiliften ligger en kort gåtur fra hytten og inden for et par minutters gang kan du fange skibussen, der fører dig til centrum af Meribel på ingen tid. Om aftenen tag en forfriskende dukkert i den opvarmede indendørs swimmingpool eller nyd saunaen og det tyrkiske bad, som du frit kan benytte gratis.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 2,0 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 500 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter

Læs mere

  • Luksus lejligheder
  • Wellnesscenter
  • Fantastiske faciliteter

Faciliteter

  • Klasse
  • Reception
  • Lobby
  • TV-hjørne

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109089 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel