Résidence P&V Premium Les Crêts

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence P&V Premium Les Crêts

Résidence P&V Premium Les Crêts er et yderst komfortabelt lejlighedshotel beliggende i Méribel-Mottaret.  Hotellet ligger et par minutters gang fra byens butikker og restauranter, og blot 100 meter væk finder du skiliften.

Lejlighederne er moderne og smagfuldt indrettet. Her er brugt masser af træ og varme farver i indretningen, hvilket giver lejlighederne en hyggelig atmosfære. Hotellets centrale beliggenhed og høje komfortniveau sikrer dig en god ferie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 500 meter
 • Afstand til lufthavn Chambery : ca. 95 kilometer
 • Afstand til togstation Moutiers: ca. 18 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 500 meter

Læs mere

 • Tæt ved liften
 • Moderne lejligheder
 • Varm atmosfære

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52338

Skiområdet: Les Trois Vallées

Højde

3200m
1300m

Piste

60km

204km

240km

96km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 42
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 169

Gletscher

1

Langrend

118km

Funpark

5

Velkommen til et af verdens største skiområder
I Savoy ligger puddersne-paradiset Les Trois Vallées. Val Thorens er den højest beliggende franske skisportsby i området og dens bymidte ligger på 2300 meters højde! Herfra fører liftsystemet dig længere op i området. Les Trois Vallées er et af de største sammenhængende skiområder i verden. Med sine 184 skilifte og 606 km præparerede pister kan du forvente store skioplevelser her.

Off piste paradis
For snowboardere er der funpark, halfpipe og boardercross. Desuden er det nærmest et ubegrænset off-piste mekka for freeriders. I Val Thorens er der næsten ingen mulighed for langrend, men det er der derimod i Méribel, La Tania og Les Menuires.

Vælg mellem to liftkort
Tager du på skiferie i Les Trois Vallées, kan du vælge mellem to forskellige skipas. Et skipas til selve stedet: Val Thorens (140 km pister), Les Menuires / St. Martin de Belleville (160 km pister) eller Meribel (150 km pister) eller et skipas for hele skiområdet Les Trois Vallées (606 km pister). For begyndere og let øvede er et skipas for selve stedet tilstrækkeligt. Øvede skiløbere, som gerne vil ud på længere skiture, er det klogt at anskaffe sig et skipas for hele Trois Vallées-området. Vi anbefaler, at du køber dit udvidede skipas hjemmefra, da det er meget billigere! (Bemærk; i lavsæsonen kan man ikke købe Trois Vallées-skipas).

Pga. den høje beliggenhed og tilstedeværelsen af en gletscher, kan man stå på ski i Les Trois Vallées hele året. Gletscheren lukkes dog ofte tidligt i sæsonen, selvom der ligger meget sne i landsbyen og på pisterne.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Les Trois Vallées

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52338
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=173843 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel