Fart og spænding

Skiferie til L'Espace Killy

Skiområdet: L'Espace Killy

tilbage

Piste

28km

72km

147km

53km

300km Total

Lifte

Treinen 4
Cabine 0
Gondel 8
Stoeltjeslift 39
Sleeplift 28

Højde

3450m
1550m

Gletscher

2

Langrend

20km

Funpark

2

I denne region bookede

Alenerejsende
0%
Unge par
19,9%
Ældre par
7,2%
Familier med små børn
2,7%
Familier med større børn
13,7%
Vennegrupper
32,2%
Øvrige grupper
24,3%

Skiferie i L'Espace Killy

Store højdeforskelle - perfekt til den øvede skiløber
Espace Killy er paraplynavnet på det berømte skisportsområde ved Tignes og Val d'Isère. Området er meget stort og har usædvanligt store højdeforskelle. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. Begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Der er altid høj snesikkerhed. Espace Killy er ét af de bedste vintersportsområder i Europa.

Sorte pister og off piste
'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 m) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på 2 boardercrosses, 2 halfpipes og i 2 sneparker.

De to gletsjere
I Espace Killy er der to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften. Lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Espace Killy skiområdet. I lavsæson kan der ikke købes Espace Killy liftkort, da sommetider kun Gletscher skiområdet fungerer. Når du bor i Val d'Isere har du liftkort Espace Killy  inklusiv i din rejse pris.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Kort L'Espace Killy

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52181 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

58 indkvarteringer i L'Espace Killy

Vis alle ledige indkvarteringer i L'Espace Killy

I L'Espace Killy ligger 2 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel