Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence Eureka Val

Résidence Eureka Val er et lille lejlighedskompleks i den rolige bydel La Legettaz. Takket være snesikkerheden kan du indtil sent på sæsonen stå på ski eller snowboarde tilbage til din résidence. Adskillige skilifter, heriblandt kabinelift Solaise, befinder sig nær résidencen. Centrum er kun få minutters gang væk, og skibusstoppestedet er lige over for résidencen. De rummelige lejligheder er veludstyrede op pænt indrettede, så du ikke kommer til at mangle noget som helst. Fra overnatningsstedet har du desuden en pragtfuld udsigt over dalen. Du kan mod betaling benytte saunaen og jacuzzien. I Val d'Isère kan du nyde en dejlig ferie.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 600 meter
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter
 • Afstand til skilift ca. 100 meter

Læs mere

 • Stå på ski til résidencen
 • Med bus eller bil eller fly
 • Stor early booking rabat!

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52181

Skiområdet: L'Espace Killy

Højde

3450m
1550m

Piste

28km

72km

147km

53km

Lifte

Treinen 4
Cabine 0
Gondel 8
Stoeltjeslift 39
Sleeplift 28

Gletscher

2

Langrend

20km

Funpark

2

Store højdeforskelle - perfekt til den øvede skiløber
Espace Killy er paraplynavnet på det berømte skisportsområde ved Tignes og Val d'Isère. Området er meget stort og har usædvanligt store højdeforskelle. Øvede skiløbere vil blive imponeret over de mange sorte pister og off-piste muligheder. Begyndere og dem der holder af mere afslappende ture kan nyde ferien på de lange og brede blå pister. Der er altid høj snesikkerhed. Espace Killy er ét af de bedste vintersportsområder i Europa.

Sorte pister og off piste
'La Face' på Roche de Bellevarde er en sort piste, der starter på bjergtoppen (2827 m) og slutter en kilometer lavere i Val d'Isere. 'Le SPOT' er stedet for freeriders: et upræpareret område nær Tignes, der er tilgængelige med stoleliften Col des Ves. Freestylers kan more sig på 2 boardercrosses, 2 halfpipes og i 2 sneparker.

De to gletsjere
I Espace Killy er der to gletsjere, hvilket gør at det er muligt at stå på ski her 10 måneder om året. Også om vinteren er gletsjerne værd at besøge. Der er sjældent lang ventetid ved skiliften. Lift-systemet er moderne og velgennemtænkt. Der er en hel del stolelifte med vindskærme, gondoler og kabeltog, der hurtigt bringer dig et godt stykke op ad bjerget.

Gæster der bor i Tignes kan vælge mellem to liftkort: Super Tignes liftkort til Tignes skiområde eller et liftkort for hele Espace Killy skiområdet. I lavsæson kan der ikke købes Espace Killy liftkort, da sommetider kun Gletscher skiområdet fungerer. Når du bor i Val d'Isere har du liftkort Espace Killy  inklusiv i din rejse pris.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om L'Espace Killy

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52181
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147201 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel