Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet Nature

Chalet Nature ligger på pisten i Les Arcs 1800. Her har du direkte adgang til mange sjove timer i det snedækkede landskab, og du slipper for både skibus og lange gåture med skiene på nakken.

Chalet Nature er perfekt til en skiferie med familie eller venner. Her er plads til 6 personer, med sovepladser fordelt i 3 værelser. Når dagen går på hæld, kan du tilberede middagen i chaletets køkken, eller du kan besøge en af de gode franske restauranter, som findes i byens centrum.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum ca. 600 meter
  • Lige ved skipisten

Læs mere

  • Beliggende på pisten
  • Rummelige lejligheder

Faciliteter

  • Plads på parkeringspladsen: inkluderet i lejeprisen
  • Indendørs swimmingpool
  • Indgang til hamam
  • Sauna

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

Skiområdet: Paradiski

Højde

3250m
1250m

Piste

89km

166km

162km

8km

Lifte

Treinen 1
Cabine 4
Gondel 16
Stoeltjeslift 58
Sleeplift 43

Gletscher

2

Langrend

199km

Funpark

3

Endeløse pister
Det store varierede skiområde Paradiski består af Les Arcs, Peisey-Vallandry, La Plagne og Champagny og Vanoise og samlet er der 426 km pister. Disse områder igen forbundet af Vanoise Express. Denne kabellift har en længde på 2 km og kan bringe op til 200 mennesker fra den ene side til den anden på bare 4 minutter.

På grund af skiområdets enorme størrelse og de store højdeforskelle (1250-3250 meter) er Paradiski særdeles attraktivt for både begyndere og øvede skiløbere og snowboardere. For snowboardere er der 4 snowboardparker og 4 crossbaner. Der bliver organiseret en boardercross konkurrence hver uge. Også for langrend er der rigeligt med muligheder, der er nemlig ca. 150 kilometer løjper spredt over hele skiområdet.

Skiferie for alle i Paradiski
Mulighederne i Paradiski er uendelige. Dette gælder ikke kun for pisterne (fra nemme til meget udfordrende), men også for feriemålene. Der er feriemål for de unge, som Les Arcs og La Plagne, og de mere roligere feriemål som Mont Albert og Peisey-VALLANDRY, der er mere egnede for familier. Med to toppe på over 3000 meter er snesikkerheden garanteret.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Læs mere om Paradiski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=176324 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel