Skiferie uden ventetid

Skiferie til Serre Chevalier Vallée

Skiområdet: Serre Chevalier Vallée

tilbage

Piste

32km

80km

84km

54km

250km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 6
Stoeltjeslift 20
Sleeplift 28

Højde

2800m
1200m

Gletscher

Ingen

Langrend

35km

Funpark

4

I denne region bookede

Alenerejsende
0%
Unge par
0%
Ældre par
0%
Familier med små børn
10%
Familier med større børn
10%
Vennegrupper
40%
Øvrige grupper
40%

Skiferie i Serre Chevalier Vallée

Kom hurtigt til tops
Skiområdet Serre Chevalier Vallée er blevet mere og mere kendt i de senere år, og vi kan godt forstå hvorfor! Dette område har 250 kilometer pister og 65 lifter, som vil transportere dig fra dalen til toppen, så du nemt kan køre en tur igennem hele området. Og det bliver kun bedre; de sidste tre år er der blevet investeret rigtig meget i bedre lifter og hurtigere forbindelser.

Off piste og snowboarding
Det er ét af de største skiområder i Frankrig. Et skipas til Le Grand Serre Chevalier Vallée er inkluderet i prisen. Der er tilstrækkelige offpistemuligheder til alle erfarne skiløbere og snowboardere. En skiløber der er nybegynder kan øve sig på Chantemerle og Villeneuves pister. Det velfungerende liftsystem betyder at der stort set ikke er ventetid.

Langrend i Serre Chevalier Vallée
Le Grand Serre Chevalier Vallée har et udmærket langrendsområde, og der er omkring 35 kilometer vandreruter. Cirka to gange om ugen bliver der arrangeret en fakkeltur og der findes også tilstrækkelige bobslædebaner.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Kort Serre Chevalier Vallée

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

7 indkvarteringer i Serre Chevalier Vallée

Vis alle ledige indkvarteringer i Serre Chevalier Vallée

I Serre Chevalier Vallée ligger 3 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel