Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet La Carline

Chalet La Carline er et moderne og indbydende chalet af meget høj standard og med god plads til at holde ferie med familie eller venner. Chaletet er smuk beliggende mellem høje, snedækkede grantræer og med blot 100 meter til pisten og 400 meter til det lille centrum af Valfréjus, har du alt, hvad du skal bruge til en perfekt skiferie lige ved hånden.  Det smagfuldt indrettede chalet består af fem pæne værelser, en hyggelig stue og et stort køkken/alrum, hvor familien kan mødes om en god middag eller en hyggelig spilleaften. Huset kan rumme op til 12 personer, og her er alt, hvad du kan ønske dig af moderne faciliteter. Efter en skøn dag på pisterne kan du fx komme tilbage til chaletet og slappe af med en afterski-drink på balkonen eller få opvarmet musklerne i husets private sauna. Sunweb anbefaler Chalet La Carline til især større familier, som vil nyde skiferien i Valfréjus i yderst komfortable omgivelser.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 400 meter
 • Afstand til skipiste ca. 100 meter
 • Afstand til skilift Cabine lift: ca. 400 meter
 • Afstand til nærmeste butikker ca. 400 meter

Læs mere

 • Moderne og komfortabelt
 • Plads til 12 personer
 • Tæt ved pisten
 • Privat sauna
 • Dejlig atmosfære
 • Gåafstand til centrum

Faciliteter

 • Trådløs internet på værelset (gratis)
 • Depositum (betales med kreditkort)
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension.
Måltiderne serveres på Restaurant La Cordee, som ligger ca. 500 meter væk.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52341

Skiområdet: Valfréjus

Højde

2737m
1550m

Piste

20km

11km

30km

9km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

1

Valfréjus er en lille, familievenlig skisportsdestination beliggende i Mauriennedalen i den sydlige del af Alperne, tæt på den italienske grænse. Fra landsbyen, som ligger i 1550 meters højde, afgår  to lifte til Plateau d'Arrondaz.  Her fra kan du tage en gondol til områdets højeste punkt; Punta Bagna, som ligger på 2737 meters højde. Fra Punta Bagna kan du vælge den sorte piste eller en af de mange off pist-muligheder tilbage til plateauet. Søger du flere adrenalinpumpende oplevelser har Valfréjus en 2 km lang bobslædebane, og du har desuden mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, som er en helt unik oplevelse, der fører dig over den italiensk- franske grænse.

Vælger du et Eskimo-liftkort får du adgang til hele 300 kilometer pister fordelt på en dag i Aussois, en dag i La Norma og en dag i Val Cenis Vanoise. Områderne er ikke forbundet, men en skibus gør det nemt og bekvemt at komme fra Valféjus til de tre området.

 

Aussois
Aussois byder på i alt 55 km pister. Disse spænder fra en højde på 1350 meter til 2750 meter. Fra landsbyen går to stolelifte til toppen. Øvede skiløbere kan tage den sorte piste, Balmes, og fra toppen fører også en rød piste tilbage til landsbyen. Foretrækker du at prøve kræfter med de lidt lettere pister, findes en række blå og grønne pister tæt ved landsbyen.

La Norma
Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

Val Cenis Vanoise
Val Cenis Vanoise består af områderne Val Cenis og Termignon La Vanoise, som omfatter hele 125 kilometer pister. Her er noget for en hver smag. Besøg f.eks. l'Escargot som er Europas længste grønne piste. Af andre ruter som er værd at fremhæve finder du Arcelle, som er en spektakulær rute fra l'Ouillon La Tomba, toppen af området, til Lanslevillard. For snowboardere er her to sjove snowparks og for vovehalsene findes her en række off piste-muligheder.

 

Læs mere om Valfréjus

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52341
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6139105 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel