Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Chalet La Pomme de Pin

Det charmerende Chalet La Pomme de Pin er opført på klassisk vis i træ og kampesten og omringet af et fantastisk smukt naturlandskab. Her har du alle forudsætningerne for en skøn skiferie med familie eller venner i Valfréjus. Fra huset kan du nå både liften og det lille centrum af Valfréjus til fods, og pisten løber blot et stenkast fra huset. Chalet La Pomme de Pins indbydende stue danner de perfekte rammer om hyggelige aftener i skæret fra brændeovnens bløde lys, og i det fuldt udstyrede køkken kan du nemt og bekvemt tilberede feriens hjemmelavede måltider. Fra husets store balkon har du en spektakulær udsigt over det smukke bjerglandskab, og her kan du med fordel nyde en afterski-drink efter en dejlig dag på pisterne. Sunweb anbefaler Chalet La Pomme de Pin til især familier, som vil nyde ferien og hinanden i hyggelige omgivelser i Valfréjus.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 500 meter
 • Afstand til skipiste ca. 50 meter
 • Afstand til skilift ca. 300 meter

Læs mere

 • Smuk beliggenhed
 • Charmerende chalet
 • Tæt ved pisten
 • Plads til 10 personer
 • Gåafstand til liften og centrum

Faciliteter

 • Parkeringsplads
 • Trådløs internet på værelset (gratis)
 • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)
 • Eksklusiv sengelinned & håndklæder

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres på Restaurant La Cordee, som ligger ca. 600 meter væk.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52341

Skiområdet: Valfréjus

Højde

2737m
1550m

Piste

20km

11km

30km

9km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

1

Valfréjus er en lille, familievenlig skisportsdestination beliggende i Mauriennedalen i den sydlige del af Alperne, tæt på den italienske grænse. Fra landsbyen, som ligger i 1550 meters højde, afgår  to lifte til Plateau d'Arrondaz.  Her fra kan du tage en gondol til områdets højeste punkt; Punta Bagna, som ligger på 2737 meters højde. Fra Punta Bagna kan du vælge den sorte piste eller en af de mange off pist-muligheder tilbage til plateauet. Søger du flere adrenalinpumpende oplevelser har Valfréjus en 2 km lang bobslædebane, og du har desuden mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, som er en helt unik oplevelse, der fører dig over den italiensk- franske grænse.

Vælger du et Eskimo-liftkort får du adgang til hele 300 kilometer pister fordelt på en dag i Aussois, en dag i La Norma og en dag i Val Cenis Vanoise. Områderne er ikke forbundet, men en skibus gør det nemt og bekvemt at komme fra Valféjus til de tre området.

 

Aussois
Aussois byder på i alt 55 km pister. Disse spænder fra en højde på 1350 meter til 2750 meter. Fra landsbyen går to stolelifte til toppen. Øvede skiløbere kan tage den sorte piste, Balmes, og fra toppen fører også en rød piste tilbage til landsbyen. Foretrækker du at prøve kræfter med de lidt lettere pister, findes en række blå og grønne pister tæt ved landsbyen.

La Norma
Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

Val Cenis Vanoise
Val Cenis Vanoise består af områderne Val Cenis og Termignon La Vanoise, som omfatter hele 125 kilometer pister. Her er noget for en hver smag. Besøg f.eks. l'Escargot som er Europas længste grønne piste. Af andre ruter som er værd at fremhæve finder du Arcelle, som er en spektakulær rute fra l'Ouillon La Tomba, toppen af området, til Lanslevillard. For snowboardere er her to sjove snowparks og for vovehalsene findes her en række off piste-muligheder.

 

Læs mere om Valfréjus

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52341
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6139136 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel