Hotel Club du Soleil Valfréjus

tilbage
lø 05 jan 2019 -  8 dage -  med 2 personer -  All inclusive
Se alle Anbefalet af Sunweb priser

Hotel Club du Soleil Valfréjus

7,3

Hotel Club du Soleil Valfrejus er et nyrenoveret og indbydende All Inclusive hotel beliggende i hjertet af den lille landsby Valfréjus. Med blot 50 meter til liften kan du være den første på områdets 70 kilometer velpræparerede pister om morgenen. På Hotel Club du Soleil Valfréjus indkvarteres du i moderne og komfortable værelser, som kan rumme op til fire personer. Efter en skøn dag på pisterne kan du komme tilbage og slappe af i saunaen eller tage en svømmetur i hotellets indendørs swimmingpool, og i aftentimerne sørger hotellets underholdningsteam for sjove aktiviteter og underholdning. Dit ophold på Hotel Club du Soleil Valfréjus er med All Inclusive, som serveres i hotellets buffetrestaurant. Sunweb anbefaler Hotel Club du Soleil Valfréjus til alle, som vil tilbringe en dejlige All Inclusive skiferie i Valfréjus.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til togstation ca. 8 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 50 meter
 • Afstand til skilift ca. 50 meter

Læs mere

 • Nyrenoveret hotel
 • Indendørs pool
 • Tæt ved liften
 • Værelser med plads til 4
 • All Inclusive
 • I centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 101
 • Reception
 • Safetybox (på værelset)
 • Trådløs internet på værelset (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

All inclusive

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52341

Skiområdet: Valfréjus

Højde

2737m
1550m

Piste

20km

11km

30km

9km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

1

Valfréjus er en lille, familievenlig skisportsdestination beliggende i Mauriennedalen i den sydlige del af Alperne, tæt på den italienske grænse. Fra landsbyen, som ligger i 1550 meters højde, afgår  to lifte til Plateau d'Arrondaz.  Her fra kan du tage en gondol til områdets højeste punkt; Punta Bagna, som ligger på 2737 meters højde. Fra Punta Bagna kan du vælge den sorte piste eller en af de mange off pist-muligheder tilbage til plateauet. Søger du flere adrenalinpumpende oplevelser har Valfréjus en 2 km lang bobslædebane, og du har desuden mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, som er en helt unik oplevelse, der fører dig over den italiensk- franske grænse.

Vælger du et Eskimo-liftkort får du adgang til hele 300 kilometer pister fordelt på en dag i Aussois, en dag i La Norma og en dag i Val Cenis Vanoise. Områderne er ikke forbundet, men en skibus gør det nemt og bekvemt at komme fra Valféjus til de tre området.

 

Aussois
Aussois byder på i alt 55 km pister. Disse spænder fra en højde på 1350 meter til 2750 meter. Fra landsbyen går to stolelifte til toppen. Øvede skiløbere kan tage den sorte piste, Balmes, og fra toppen fører også en rød piste tilbage til landsbyen. Foretrækker du at prøve kræfter med de lidt lettere pister, findes en række blå og grønne pister tæt ved landsbyen.

La Norma
Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

Val Cenis Vanoise
Val Cenis Vanoise består af områderne Val Cenis og Termignon La Vanoise, som omfatter hele 125 kilometer pister. Her er noget for en hver smag. Besøg f.eks. l'Escargot som er Europas længste grønne piste. Af andre ruter som er værd at fremhæve finder du Arcelle, som er en spektakulær rute fra l'Ouillon La Tomba, toppen af området, til Lanslevillard. For snowboardere er her to sjove snowparks og for vovehalsene findes her en række off piste-muligheder.

 

Læs mere om Valfréjus

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52341
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6121884 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel