Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Résidence La Turra

7,1

Résidence La Turra har en smuk og rolig beliggenhed, omringet af skov. På trods af lejlighedernes rolige beliggenhed, er centrum af den hyggelige landsby Valfréjus blot 300 meter væk. Pisten stopper lige ved Résidence La Turra, så sidst på dagen har du mulighed for, at stå på ski hele vejen ned til din lejlighed. Residencen består af 4 sammenhængende bygninger, som tilbyder komfortable lejligheder med plads til op mod 8 personer. Efter en lang dag på ski, kan du varme dig foran pejsen i lobbyen suppleret med en kop varm kakao eller kaffe i hånden. Til afslapning tilbydes der sauna og opvarmet udendørs swimmingpool, mens børnene kan bruge deres sidste energi legerummet. Vi anbefaler Résidence La Turra til alle, som ønsker en idyllisk skiferie med centrum af Valfréjus inden for rækkevidde.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 300 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 300 meter
 • Lige ved skipisten
 • Afstand til skilift ca. 60 meter: Télésiège de Charmasson: ca. 60 meter

Læs mere

Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

Læs mere

Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

Se flere Selections

Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

 • Lige ved skipist
 • Idyllisk beliggenhed i skovområde
 • Opvarmet swimmingpool og sauna
 • Plads til 8 personer
 • Brødservice
 • Kæledyr tilladt

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Reception
 • Elevator
 • Ingen safetybox

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Ved tilkøb af halvpension serveres aftensmaden på Restaurant La Cordee, som ligger ca. 300meter væk. Ved bestilling af 7 x morgenmad og 5 x aftensmad, serveres aftensmaden på feriens 5 første aftener.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52341

Skiområdet: Valfréjus

Højde

2737m
1550m

Piste

20km

11km

30km

9km

Lifte

Treinen 0
Cabine 1
Gondel 0
Stoeltjeslift 4
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

1

Valfréjus er en lille, familievenlig skisportsdestination beliggende i Mauriennedalen i den sydlige del af Alperne, tæt på den italienske grænse. Fra landsbyen, som ligger i 1550 meters højde, afgår  to lifte til Plateau d'Arrondaz.  Her fra kan du tage en gondol til områdets højeste punkt; Punta Bagna, som ligger på 2737 meters højde. Fra Punta Bagna kan du vælge den sorte piste eller en af de mange off pist-muligheder tilbage til plateauet. Søger du flere adrenalinpumpende oplevelser har Valfréjus en 2 km lang bobslædebane, og du har desuden mulighed for at prøve kræfter med heliskiing, som er en helt unik oplevelse, der fører dig over den italiensk- franske grænse.

Vælger du et Eskimo-liftkort får du adgang til hele 300 kilometer pister fordelt på en dag i Aussois, en dag i La Norma og en dag i Val Cenis Vanoise. Områderne er ikke forbundet, men en skibus gør det nemt og bekvemt at komme fra Valféjus til de tre området.

 

Aussois
Aussois byder på i alt 55 km pister. Disse spænder fra en højde på 1350 meter til 2750 meter. Fra landsbyen går to stolelifte til toppen. Øvede skiløbere kan tage den sorte piste, Balmes, og fra toppen fører også en rød piste tilbage til landsbyen. Foretrækker du at prøve kræfter med de lidt lettere pister, findes en række blå og grønne pister tæt ved landsbyen.

La Norma
Skiområdet La Norma ligger placeret i et smukt skovområde og byder på en stor snesikkerhed. De fleste af området 65 kilometer pister ligger på den nordlige del af bjerget, og her findes udfordringer for nybegyndere såvel som øvede skiløbere. På The Repose findes skiløb på alle niveauer, og for øvede skiløbere kan det anbefales at besøge Mezelet eller kører en tur ned ad La Norma II.

Val Cenis Vanoise
Val Cenis Vanoise består af områderne Val Cenis og Termignon La Vanoise, som omfatter hele 125 kilometer pister. Her er noget for en hver smag. Besøg f.eks. l'Escargot som er Europas længste grønne piste. Af andre ruter som er værd at fremhæve finder du Arcelle, som er en spektakulær rute fra l'Ouillon La Tomba, toppen af området, til Lanslevillard. For snowboardere er her to sjove snowparks og for vovehalsene findes her en række off piste-muligheder.

 

Læs mere om Valfréjus

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52341
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=189730 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel