Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Grand Hotel Paradiso

8,6

Grand Hotel Paradiso er et dejligt luksushotel med en perfekt beliggenhed på pisterne i Passo Tonale. Hvis du vil holde ferie i smukke, moderne omgivelser og med adgang til mange faciliteter, så er Grand Hotel Paradiso et godt valg. Her bor du i smagfuldt indrettede værelser og med mulighed for at benytte hotellets dejlige wellness-center. Grand Hotel Paradiso har desuden en hyggelig vinbar, som byder på lækre italienske vine i eftermiddags- og aftentimerne. Opholdet er med halvpension, så du kan se fremt til at få både morgenmad og aftensmad serveret i hotellets hyggelige resturant.

Læs mere

  • Luksushotel
  • Direkte på pisten
  • Wellness
  • Hyggelig vinbar

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Morgenmaden serveres fra buffet og aftensmaden består af en 4-retters menu.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=185832

Skiområdet: Adamello Ski

Højde

3016m
1121m

Piste

16km

64km

20km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 20
Sleeplift 5

Gletscher

1

Langrend

39km

Funpark

1

Høj snesikkerhed og lang sæson i Adamello ski
Adamello Ski byder på 100 km pister, som er velegnet til både nybegyndere og garvede skiløbere. Med pister beliggende i op til 3000 meters højde er snesikkerheden høj, og her er noget for en hver smag. Den høje beliggenhed og områdets gletcher gør desuden, at sæsonen i Adamello Ski strækker sig helt fra begyndelsen af november til slutningen af april.

Adamello Ski - både for børn og vovehalse
For nybegyndere har området omkring den hyggelige skilandsby, Passo Tonale, særligt meget at byde på. Her er desuden mange sjove og spændende aktiviteter for børn. Hvis du er til fart og spænding kan du fx begive dig ud på den sorte Paradiso-piste. Pisten er 3 km lang og har et fald på 700 meter. Du kan også vælge at prøve kræfter med den 11 km lange Prensena-Tonale-Pontedilengo Express, som har et fald på 1740 km.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Adamello Ski

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=185832
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=185645 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel