Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere er et hyggeligt familiehotel indrettet i klassisk alpestil. Belvedere ligger kun 200 meter fra skiliften, og du har således nem adgang til Sella Ronda. De fleste af hotellets værelser har egen balkon, hvor fra du kan nyde den betagende udsigt ud over Dolomitterne. Du kan stå på ski helt ned til hotellet, og hvis du trænger til lidt ekstra afslapning efter en dag på pisterne, så kan du benytte wellness-faciliteterne på nabohotellet, mod et mindre gebyr. På Hotel Belvedere afsluttes dagen med lækre traditionelle, sydtyrolske retter i den hyggelige restaurant.

Læs mere

  • God mad
  • Hyggelige stuer
  • Familiehotel

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Alta Badia er en del af Super Dolomiti

Højde

2700m
1400m

Piste

8km

52km

70km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 8
Stoeltjeslift 31
Sleeplift 13

Gletscher

Ingen

Langrend

38km

Funpark

Ingen

Du finder det smukke Alta Badia i den sydøstlige del af Sydtyrol. I Alta Badia har du adgang til 53 lifte, som kører ud fra landsbyer Colfosco, Corvara, La Valle, La Villa, Pedraces og San Cassiano. Området har 130 km smukt præpareret pister, som hænger sammen med den øvrige del af Sydtyrols 500 km pister.

Alta Badia er det perfekte sted, hvis du ønsker et godt udgangspunkt for at udforske Dolomitterne på ski. Her finder du bl.a Sella Ronda som er en fantastisk rute rundt i Dolomitterne. Ruten er 40 km lang, og de storslående omgivelser kan tage pusten fra enhver. Den tager  ca. 6  timer og egner sig bedst til lettere øvede skiløbere. På turen rundt passerer du 4 'Ladin Valleys'; Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa og Arabba.

Læs mere om Alta Badia

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

Skiområdet: Super Dolomiti

Højde

2950m
1000m

Piste

120km

730km

370km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 48
Gondel 15
Stoeltjeslift 204
Sleeplift 211

Gletscher

Ingen

Langrend

1082km

Funpark

2

Skiferie i Dolomiti Superski
Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

Skiløb for alle
Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Super Dolomiti

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=148912 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel