Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Al Forte

Hotel Al Forte ligger til dels i en tidligere fæstning fra Første Verdenskrig omgivet af Dolomitterne, ideelt til at udforske bjergene uanset årstiden. Der tilbydes 180 m² stort wellness-center.

Værelserne er indrettet i traditionel alpestil og har lyse træmøbler, gulvtæppe eller parketgulv samt LCD-tv med satellitkanaler, og de fleste har udsigt til Dolomitterne. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet.

Wellness-centret omfatter sauna, boblebad, tyrkisk bad, tepidarium, Kneipp-hydroterapi, massagerum og fitnesscenter. Hotellet tilbyder skiopbevaring og salg af liftkort.

Der er vinkælder med over 200 mærker, og alle de lækre desserter er hjemmelavede. Med halvpension følger et bredt udvalg af 5 menuer, og der er morgenbuffet.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 3 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 3 kilometer
  • Afstand til skilift ca. 3 kilometer

Læs mere

  • Romantisk
  • Anerkendt restaurant
  • God beliggenhed

Faciliteter

  • Autentisk overnatningssted
  • Moderne indrettet overnatningssted
  • Reception (åbne fra kl. 08:30 - 22:00)
  • Ingen elevator

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Skiområdet Arabba-Marmolada er en del af Super Dolomiti

Højde

3269m
1440m

Piste

8km

38km

17km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 6
Stoeltjeslift 18
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

46km

Funpark

1

Dolomiti Superski
Arabba-Marmolada er en del af det imponerende Dolomiti Superski. Her finder du betagende skønhed og et næsten endeløst antal pister. Med Dolomiti Superski pass har du adgang til intet mindre end 1200 km pister i alle tænkelige sværhedsgrader. Området har desuden et velfungerende liftsystem med 450 lifte.

Det berømte Sella Ronda
Det er også her du finder det legendariske Sella Ronda, som byder på 500 km pister i hjertet af Dolomitterne. Her er desuden rigtige gode muligheder, for dig som holder af langrendsskiløb. Med mere end 1000 km langrendsspor, er Dolomitterne det perfekte sted til en langrendsskiferie.

da

Arabba-Marmolada
Arabba-Marmolada er et område med høj snesikkerhed og en fantastisk udsigt ud over Sella-massivet og Marmolada-gletsjeren. Arabba ligger mellem de to bjergpas, "Passe Pordoi« og »Passo Campolongo".  Skiområdet er meget varieret, og det er særligt velegnet til øvede skiløbere, snowboardere og off-piste skiløbere.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Arabba-Marmolada

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

Skiområdet: Super Dolomiti

Højde

2950m
1000m

Piste

120km

730km

370km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 48
Gondel 15
Stoeltjeslift 204
Sleeplift 211

Gletscher

Ingen

Langrend

1082km

Funpark

2

Skiferie i Dolomiti Superski
Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

Skiløb for alle
Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Super Dolomiti

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=136304 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel