Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lejl. Alpenroyal

Lejlighederne hos Alpenroyol tilbyder en rolig beliggenhed i udkanten af centrum af Arabba. De hyggelige lejligheder er komfortabelt møblerede, med køkken og en hyggelig stue, perfekt til afslapning efter en lang dag i bjergene. Vil I spise ude, eller opleve lidt af det lokale område, ligger centrum kun 350 meter væk, og vil I tilbage til pisterne, er skiliften 650 meter fra hoveddøren. Når sneforholdene er gode, kan I stå på ski tilbage til døren.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum; ca. 350 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 400 meter
 • Afstand til skipiste ca. 50 meter

Læs mere

 • Rolig beliggenhed
 • Ideelt til familier
 • Tæt på pisten

Faciliteter

 • Ingen elevator
 • Parkeringsgarage (begrænset antal)
 • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)
 • Turistskat (betales kontant eller med kreditkort)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

Skiområdet Arabba-Marmolada er en del af Super Dolomiti

Højde

3269m
1440m

Piste

8km

38km

17km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 2
Gondel 6
Stoeltjeslift 18
Sleeplift 4

Gletscher

Ingen

Langrend

46km

Funpark

1

Dolomiti Superski
Arabba-Marmolada er en del af det imponerende Dolomiti Superski. Her finder du betagende skønhed og et næsten endeløst antal pister. Med Dolomiti Superski pass har du adgang til intet mindre end 1200 km pister i alle tænkelige sværhedsgrader. Området har desuden et velfungerende liftsystem med 450 lifte.

Det berømte Sella Ronda
Det er også her du finder det legendariske Sella Ronda, som byder på 500 km pister i hjertet af Dolomitterne. Her er desuden rigtige gode muligheder, for dig som holder af langrendsskiløb. Med mere end 1000 km langrendsspor, er Dolomitterne det perfekte sted til en langrendsskiferie.

da

Arabba-Marmolada
Arabba-Marmolada er et område med høj snesikkerhed og en fantastisk udsigt ud over Sella-massivet og Marmolada-gletsjeren. Arabba ligger mellem de to bjergpas, "Passe Pordoi« og »Passo Campolongo".  Skiområdet er meget varieret, og det er særligt velegnet til øvede skiløbere, snowboardere og off-piste skiløbere.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Arabba-Marmolada

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

Skiområdet: Super Dolomiti

Højde

2950m
1000m

Piste

120km

730km

370km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 48
Gondel 15
Stoeltjeslift 204
Sleeplift 211

Gletscher

Ingen

Langrend

1082km

Funpark

2

Skiferie i Dolomiti Superski
Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

Skiløb for alle
Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Super Dolomiti

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147687 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel