Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Olympia

I udkanten af Reischach centrum ligger Hotel Olympia. Når du bestiller et ophold her, er du garanteret rolige og naturskønne omgivelser. Der er omkring 2 kilometer til nærmeste skilift, men skibussen stopper kun 75 meter fra hotellet og tager dig nemt til pisterne. Opholdet er med halvpension, hvor morgenmaden serveres som buffet og aftensmaden består af en 4-retters menu. Værelserne har alle en balkon, hvor du kan nyde dagens sidste solstråler og den smukke natur. Hotel Olympia anbefales til dig, som ønsker en skiferie i rolige omgivelser men tæt på byens mange muligheder.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum; ca. 700 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 750 meter
 • Afstand til skipiste ca. 2 kilometer

Læs mere

 • Halvpension
 • Rolig beliggenhed
 • Tæt på skibus
 • I udkanten af centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 50
 • Samlet antal etager: antal 5
 • Reception
 • Safetybox (på værelset)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension består af følgende:

Morgenmad serveres fra buffet
4-retters aftensmenu

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skiområdet: Kronplatz

Højde

2275m
935m

Piste

28km

33km

58km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 21
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

280km

Funpark

Ingen

Kronplatz ligger i det sydlige Tyrol i Italien – ikke langt fra grænsen til Østrig. Kronplatz  består af en varieret og smukt langskab, og regionen breder sig fra Puster Valley til Val Casies-Monguelfo-Tesido. Det er på denne strækning, du finder vores 3 destinationer; Bruneck, Reischach og Rasun di Sotto.I hjertet af regionen finder du Kronplatz, som med sin højde på 2,275 meter, lægger navn til hele regionen.       

Skiferie i Italien - Kronplatz

Kronplatz har alle forudsætningerne for en fantastisk skiferie i Italien. Området breder sig på i alt 120 kilometer lækre pister og i alt 31 lifter transporterer dig rundt i området. Kronplatz’ 120 kilometer pister har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Området er ideelt for begyndere, da bjergtoppene er forholdsvise flade. Den blå pist (nummer 28) ved Marchner tager dig sikkert gennem træerne og ned gennem området og den længste piste er 7 kilometer lang. Det skal pointeres, at området ikke kun er for nybegyndere på deres første skiferie i Italien, men også har noget at byde på til de øvede. Området består af en blanding af sorte, røde og blå pister.

Når dagen er gået, og du normalt begynder at vende næsen hjemad, så kan du som noget helt specielt stå på ski ”after dark”. Udvalgte pister holder åbent og lys bliver tændt, så du kan suse ned af pisterne i den fedeste belysning efter mørkets frembrud – det er helt sikkert noget, der skal prøves! 

Noget for alle i bjergene

Skal skiferien i Italien andet og mere end fartfyldte ture ned at pisterne, så går du bestemt ikke galt i Kronplatz. I Reischach har de en fed langrendsrute på ca. 10,5 kilometer og tager du til Puster Valley får du hele 200 kilometer langrendsruter! Du kan tage på vinterhiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkerute på intet mindre end 3,5 kilometer, som uden tvivl også vil bringe stor lykke hos familiens børn! Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du vælger en af vores indkvarteringer i Kronplatz..         

Læs mere om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137691 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel