Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Petrus

Søger du ren luksus til din næste skiferie, står Hotel Petrus til din rådighed. Hotellet består af 48 skønne værelser, hvor du kan vælge mellem comfort eller superior, sidstnævnte kommer med privat jacuzzi! Som noget helt specielt for et hotel af denne kaliber, er Hotel Petrus familieejet – det giver bare en helt speciel stemning og service! Hotellet ligger cirka 500 meter fra centrum af Reischach og er omgivet af de smukkeste bjergvægge. Pisterne som også ligger 500 meter væk, når du nemt med hotellets shuttlebus. Hotellet er med halvpension, som du skal glæde dig til, da de to kokke er blandt Syd Tyrols bedste og har vundet adskillige awards for deres håndværk. På hotellet finder du et hav af faciliteter, heriblandt både inden- og udendørs swimmingpool, en stor wellness-afdeling som du frit kan benytte (massage er mod betaling) og legerum for børnene. Du skal vælge Hotel Petrus, hvis du ønsker en helt fantastisk base for din skiferie i Reischach.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; Riscone: ca. 500 meter, Brunico: ca. 3 kilometer
 • Afstand til lufthavn ca. 100 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 3 kilometer
 • Afstand til pengeautomat ca. 3 kilometer

Læs mere

Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

Læs mere

Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

Se flere Selections

Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

 • Halvpension
 • Shuttlebus til pisterne
 • Wellness-afdeling
 • Mulighed for privat jacuzzi
 • Familieejet hotel
 • I udkanten af centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 48
 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Reception
 • Elevator

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension består af følgende:
Morgenmad serveres fra buffet indtil kl. 10:30
Snacks fra 15:00-16:30
5-retters aftensmenu med salatbar fra 19:00-21:00
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skiområdet: Kronplatz

Højde

2275m
935m

Piste

28km

33km

58km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 21
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

280km

Funpark

Ingen

Kronplatz ligger i det sydlige Tyrol i Italien – ikke langt fra grænsen til Østrig. Kronplatz  består af en varieret og smukt langskab, og regionen breder sig fra Puster Valley til Val Casies-Monguelfo-Tesido. Det er på denne strækning, du finder vores 3 destinationer; Bruneck, Reischach og Rasun di Sotto.I hjertet af regionen finder du Kronplatz, som med sin højde på 2,275 meter, lægger navn til hele regionen.       

Skiferie i Italien - Kronplatz

Kronplatz har alle forudsætningerne for en fantastisk skiferie i Italien. Området breder sig på i alt 120 kilometer lækre pister og i alt 31 lifter transporterer dig rundt i området. Kronplatz’ 120 kilometer pister har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Området er ideelt for begyndere, da bjergtoppene er forholdsvise flade. Den blå pist (nummer 28) ved Marchner tager dig sikkert gennem træerne og ned gennem området og den længste piste er 7 kilometer lang. Det skal pointeres, at området ikke kun er for nybegyndere på deres første skiferie i Italien, men også har noget at byde på til de øvede. Området består af en blanding af sorte, røde og blå pister.

Når dagen er gået, og du normalt begynder at vende næsen hjemad, så kan du som noget helt specielt stå på ski ”after dark”. Udvalgte pister holder åbent og lys bliver tændt, så du kan suse ned af pisterne i den fedeste belysning efter mørkets frembrud – det er helt sikkert noget, der skal prøves! 

Noget for alle i bjergene

Skal skiferien i Italien andet og mere end fartfyldte ture ned at pisterne, så går du bestemt ikke galt i Kronplatz. I Reischach har de en fed langrendsrute på ca. 10,5 kilometer og tager du til Puster Valley får du hele 200 kilometer langrendsruter! Du kan tage på vinterhiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkerute på intet mindre end 3,5 kilometer, som uden tvivl også vil bringe stor lykke hos familiens børn! Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du vælger en af vores indkvarteringer i Kronplatz..         

Læs mere om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135906 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel