Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Reischach

Hotel Reischach er et hyggeligt familieejet hotel tæt på centrum i Reischach. Her får du en dejlig atmosfære og med deres lille vinterhave, kan du nyde dagens avis, en kop kaffe eller en drink om aftenen i helt specielle omgivelser. Pisterne ligger cirka 700 meter fra hotellet, men det er ikke noget problem, da hotellet har deres egen shuttlebus. Når dagen lakker mod enden og den sidste tid skal bruges på hotellet, kan du lade op i wellness-området. Hotellet er med halvpension, så du kan nyde både morgen- og aftensmad i hotellets restaurant. Du skal vælge Hotel Reischach, hvis du ønsker et hyggeligt hotel i centrum af Reischach.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: Reischach: ca. 50 meter, Brunico: ca. 2,5 kilometer
 • Afstand til togstation ca. 3,0 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 700 meter
 • Skibus lige fra hotellet

Læs mere

 • Halvpension
 • Shuttlebus til pisten
 • Værelser med plads til 4
 • I centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 38
 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Børnevenligt kompleks
 • Reception (åbne fra kl. 07:30 - 22:00)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Morgenmaden serveres fra buffet fra kl. 7.30 - 10.00 og aftensmaden serveres fra kl. 18.45 - 20.00 og består af en 4-retters menu med tilhørende salatbuffet.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52262

Skiområdet: Kronplatz

Højde

2275m
935m

Piste

28km

33km

58km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 21
Gondel 0
Stoeltjeslift 5
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

280km

Funpark

Ingen

Kronplatz ligger i det sydlige Tyrol i Italien – ikke langt fra grænsen til Østrig. Kronplatz  består af en varieret og smukt langskab, og regionen breder sig fra Puster Valley til Val Casies-Monguelfo-Tesido. Det er på denne strækning, du finder vores 3 destinationer; Bruneck, Reischach og Rasun di Sotto.I hjertet af regionen finder du Kronplatz, som med sin højde på 2,275 meter, lægger navn til hele regionen.       

Skiferie i Italien - Kronplatz

Kronplatz har alle forudsætningerne for en fantastisk skiferie i Italien. Området breder sig på i alt 120 kilometer lækre pister og i alt 31 lifter transporterer dig rundt i området. Kronplatz’ 120 kilometer pister har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Området er ideelt for begyndere, da bjergtoppene er forholdsvise flade. Den blå pist (nummer 28) ved Marchner tager dig sikkert gennem træerne og ned gennem området og den længste piste er 7 kilometer lang. Det skal pointeres, at området ikke kun er for nybegyndere på deres første skiferie i Italien, men også har noget at byde på til de øvede. Området består af en blanding af sorte, røde og blå pister.

Når dagen er gået, og du normalt begynder at vende næsen hjemad, så kan du som noget helt specielt stå på ski ”after dark”. Udvalgte pister holder åbent og lys bliver tændt, så du kan suse ned af pisterne i den fedeste belysning efter mørkets frembrud – det er helt sikkert noget, der skal prøves! 

Noget for alle i bjergene

Skal skiferien i Italien andet og mere end fartfyldte ture ned at pisterne, så går du bestemt ikke galt i Kronplatz. I Reischach har de en fed langrendsrute på ca. 10,5 kilometer og tager du til Puster Valley får du hele 200 kilometer langrendsruter! Du kan tage på vinterhiking, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur. Er du helt vild med at kælke, har de også en kælkerute på intet mindre end 3,5 kilometer, som uden tvivl også vil bringe stor lykke hos familiens børn! Alt dette og meget mere får du mulighed for, når du vælger en af vores indkvarteringer i Kronplatz..         

Læs mere om Kronplatz

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52262
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135269 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel