Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort

Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort er perfekt beliggende lige på kanten af ​​det hyggelige centrum af Livigno, kun 300 m fra liften. Dette trendy og luksuriøse hotel har mange faciliteter, herunder et stor spa, opvarmet indendørs swimmingpool, en speciel cigar lounge, en omfattende vinkælder, en loungebar og en stor restaurant hvor du kan nyde en omfattende morgenbuffet hver morgen. Restauranten er desuden også kendt for sine lækre, lokale specialiteter.

Værelserne er stilfulde, moderne og udstyret med TV, komfortable siddepladser og et rummeligt badeværelse. Desuden har alle værelser balkon med udsigt over Alperne. På vej hjem fra pisterne, kan du stå på ski hele vejen tilbage til hotellet, hvor du kan forkæles med afslapning i den omfattende spa, der har både bio-sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og indendørs swimmingpool.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 500 meter
 • Afstand til lufthavn ca. 320 kilometer
 • Afstand til busstoppested ca. 50 meter
 • Afstand til pengeautomat ca. 250 meter

Læs mere

 • Kulinariske retter
 • Spa
 • Direkte på pisten
 • Med bus eller bil

Faciliteter

 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Børnevenligt kompleks
 • Reception
 • Elevator

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346

Skiområdet: Livigno

Højde

3000m
1800m

Piste

20km

55km

40km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 14
Sleeplift 16

Gletscher

Ingen

Langrend

40km

Funpark

Ingen

Livigno ligger i 1.816 meters højde på den italiensk-schweiziske grænse og er et af de største og højest beliggende skiområder i Italien! Når du selv kører til Livigno, kan du med fordel benytte biltoget, der kører gennem Vereina-tunnelen fra Schweiz til Italien.

På ski i Livigno

Livignos høje beliggenhed betyder, at området har en høj snesikkerhed og en lang sæson – og så er her oplevelser for en hver alder og et hvert niveau. Selve byen ligger i en dal mellem to bjergsider, Mottolini i øst og Carosello i vest. På begge sider findes der et godt liftanlæg, som nemt og hurtigt tager dig op på de brede, velpræparerede pister. Mottolini er et godt valg for øvede skiløbere, da her er et fint udvalg af blå og røde pister samt en fantastisk funpark med half-pipe, snowpark og mulighed for boardercross og paraskiing. Et mere begyndervenligt område finder du på Carosello-bjergsiden, og det er også her, børnene kan spænde skiene på for første gang. Langrendsskiløbere bliver heller ikke snydt i Livigno, som har hele 40 kilometer langrendsspor, der løber parallelt med Livignos hovedgade og derfor er let tilgængelige fra det meste af byen.

Skiferie i Livigno for hele familien

En skirejse til Livigno er både en skiferie for hele familien og for unge, der vil kombinere skiløb med festlige aftener i byen. I Livigno findes oplevelser for alle, endda også for dem der ikke står på ski. Her er mange gode faciliteter for børn og masser af børnevenlige begynderområder. Mens børnene kaster sig ud i deres første oplevelser på skiene, kan du trække dig tilbage og overvåge fremskridtene på afstand, fra en af byens restauranter med udsigt over børneområderne. Vil du danse natten væk på diskoteker og natklubber, eller er du mere til traditionel afteski, som vi kender det fra Østrig? Uanset hvad du foretrækker, går du ikke forgæves under di skiferie i Livigno. Når lifterne lukker, og solen går ned, vågner byens natteliv for alvor op. Vil du nyde aftenerne med god, billig mad, så er en skirejse til Livigno det helt rigtig valg. Over alt i byen finder du lækre, billige restauranter med god lokal mad og en dejlig atmosfære.

Toldfri shopping i Livigno

Når du holder skiferie i Livigno kan du shoppe, til du segner! Langs hovedgaden finder du en næsten endeløs række af butikker, som byder på alt fra eksklusive mærkevarer til lækre italienske specialiteter. Dertil kommer at Livigno er toldfrit område, hvilket betyder, at prisniveauet markant lavere end i Danmark. Du skal blot huske at sætte dig ind i toldreglerne, inden du igen forlader Livigno og kører over grænsen til Schweiz.

Skirejser til Livigno med Sunweb

Sunweb har et stor udvalg af kør-selv skirejser til Livigno. Uanset om du vil bo på et hyggeligt hotel med halvpension eller en rummelig lejlighed med plads til familie eller venner, så har vi den helt rigtige feriebolig til din skiferie. Når du bestiller en skiferie til Livigno hos Sunweb, er lifkort altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra. Vi har desuden guideservice, og vores guider står til rådighed 24 timer i døgnet for at sikre dig den bedst mulige service under din skiferie i Livigno.

Læs mere om Livigno

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=148592 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel