Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Andreas

Kun få minutters gang fra Canazei centrum finder du Hotel Andreas. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og fra din balkon, har du udsigt ud over den smukke natur. Lige uden for hotellet finder du skibussen, der tager dig nemt og hurtigt til skiliften. Foretrækker du at tage skiene på nakken og tage gåturen til skilifterne, kan dette også lade sig gøre.  Efter en spændende dag på pisterne, har du mulighed for at benytte dig af hotellets wellness-faciliteter eller besøge hotellets bar og snuppe en lille forfriskning. Værelserne kan rumme op til 4 personer og er velegnet til dig, som gerne vil rejse med familie eller venner. 

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 300 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 20 meter
 • Afstand til skilift ca. 700 meter
 • Afstand til skiskole ca. 700 meter

Læs mere

 • Wellness
 • Tæt ved skibus
 • Gratis wifi
 • Værelser med plads til 4
 • Med bus eller bil
 • Tæt ved centrum

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator (antal 1)
 • Safetybox (safetybox i receptionen)
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Det er muligt at lave middagsreservation ved ankomst.

HALVPENSION

  8 dage 06.01 - 17.03 1692,25,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  Skiområdet Val di Fassa er en del af Super Dolomiti

  Højde

  2425m
  1450m

  Piste

  14km

  82km

  33km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 8
  Gondel 5
  Stoeltjeslift 29
  Sleeplift 16

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  70km

  Funpark

  3

  Val di Fassa i Dolomiti Superski
  Val di Fassa byder på fantastisk skiløb og er et omfattende skiområde med noget for alle. Det er et paradis for familier med børn, der er lange og brede pister for begyndere, der er sorte pister og pukkelpister pister til øvede skiløbere. Val di Fassa ligger i det store område af Dolomiti Superski og har direkte forbindelse til den berømte Sella Ronda. Dolomiti Superski er et af de største skiområder i verden.

  Hvis du skulle være så uheldig at komme i en periode uden sne, så skal du ikke være bekymret, for hele området kan dækkes med kunstsne, herunder Sella Ronda. Hvis du, som øvet skiløber, vil have en oplevelse ud over det sædvanlige, så kan det anbefales at afprøve den næsten lodrette "Alberto Tomba" piste. Denne piste er nummer 6 på top 10  over de smukkeste pister i verden.

  Oplevelser for hele familien i Val di Fassa
  Selv uden for pisterne har Val di Fassa masser at byde på. Besøg fx "Kids" i Canazei, som er en park for børn fra 4 år, hvor de kan spille spil, lege med udstoppede dyr og få et første møde med sne. I Ciampac over Alba er en legeplads, hvor instruktører og guider leverer underholdning. For teenagere er der en snowpark i Pozza di Fassa.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Læs mere om Val di Fassa

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

  Skiområdet: Super Dolomiti

  Højde

  2950m
  1000m

  Piste

  120km

  730km

  370km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 48
  Gondel 15
  Stoeltjeslift 204
  Sleeplift 211

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  1082km

  Funpark

  2

  Skiferie i Dolomiti Superski
  Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

  Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
  De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
  Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

  Skiløb for alle
  Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

  Se alle Sunwebs skiferier i Italien

  Læs mere om Super Dolomiti

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084402 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel