En skiferie i solen

Skiferie til Val di Sole

Skiområdet: Val di Sole

tilbage

Piste

25km

94km

27km

0km

146km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 8
Stoeltjeslift 37
Sleeplift 15

Højde

3016m
1200m

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

I denne region bookede

Alenerejsende
1,4%
Unge par
8,3%
Ældre par
9,7%
Familier med små børn
9,7%
Familier med større børn
16,7%
Vennegrupper
18,1%
Øvrige grupper
36,1%

Skiferie i Val di Sole

Val di Sole - Solens dal
Val di Sole i Italien er et charmerende og solrigt skisportsområde, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere og snowboardere. Området byder på mange spændende pister og gode off piste muligheder. Dalens hyggelige byer byder på masser af solterrasser, hvor du kan holde en pause fra skiene og tage sol i en liggestol, alt imens du nyder baggrundsmusikken, som strømmer ud af caféernes højtalere.

Oplev italensk landsbycharme i Val di Sole
Val di Sole rummer de fire skiområder Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva og Mezzana, hvor du har rig mulighed for at afprøve evnerne i de velpræparerede pister. Dalen har en masse små landsbyer, hvor du kan opleve ægte italiensk landsbycharme. Når du bor i Folgarida, Marilleva og Mezzana giver dit liftkort adgang til det begrænsede Folgarida/Marilleva- område. Du kan desuden vælge at udvide dit liftkort til at dække hele Campiglio/Dolomiti di Brenta. Med det udvidede liftkort, har du desuden adgang til det berømte Madonna di Campiglio.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Kort Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=149881 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

15 indkvarteringer i Val di Sole

Vis alle ledige indkvarteringer i Val di Sole

I Val di Sole ligger 4 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel