Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Monroc

8,8

I 2015 åbnede Hotel Monroc i Commezzadura dørene op for første gang. Hotellet er et moderne og flot indrettet hotel, hvor de rå træbjælker skaber den helt rigtige stemning for skiferien. Monroc er placeret helt perfekt med kun 50 meter til skiliften og cirka 500 meter til centrum af Commezzadura. Når du bestiller din skiferie her, er du sikret et dejligt værelse og med i opholdet får du halvpension, så du blot skal hoppe i skitøjet om morgen, gå ned og få noget morgenmad og så ellers afsted til pisterne! Når du sidst på eftermiddagen vender hjem efter en lang dag, skal du heller ikke tænke på aftensmad, da det også er sørget for. Hotellet har et dejligt spaområde, hvor der både er mulighed for brug af sauna, jacuzzi og hamambehandlinger (mod betaling). Er du konkurrencelysten, kan du tage kampen op ved hotellets bordtennisbord – måske de andre beboere er klar på et spil ”rundt om bordet”.
Hotel Monroc er perfekt til dig, som ønsker et moderne hotel tæt på liften, der tager dig op på Val di Sols fede pister!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum: ca. 500 meter
 • Afstand til lufthavn ca. 180 kilometer
 • Afstand til pengeautomat ca. 500 meter

Læs mere

 • Halvpension
 • Tæt på liften
 • Moderne indrettet
 • Wellness afdeling
 • Værelser med plads til 4

Faciliteter

 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Reception
 • Elevator
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension består af følgende:

Morgenmad serveret fra buffet
4-retters aftensmenu

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

Skiområdet: Val di Sole

Højde

3016m
1200m

Piste

25km

94km

27km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 8
Stoeltjeslift 37
Sleeplift 15

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Val di Sole - Solens dal
Val di Sole i Italien er et charmerende og solrigt skisportsområde, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere og snowboardere. Området byder på mange spændende pister og gode off piste muligheder. Dalens hyggelige byer byder på masser af solterrasser, hvor du kan holde en pause fra skiene og tage sol i en liggestol, alt imens du nyder baggrundsmusikken, som strømmer ud af caféernes højtalere.

Oplev italensk landsbycharme i Val di Sole
Val di Sole rummer de fire skiområder Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva og Mezzana, hvor du har rig mulighed for at afprøve evnerne i de velpræparerede pister. Dalen har en masse små landsbyer, hvor du kan opleve ægte italiensk landsbycharme. Når du bor i Folgarida, Marilleva og Mezzana giver dit liftkort adgang til det begrænsede Folgarida/Marilleva- område. Du kan desuden vælge at udvide dit liftkort til at dække hele Campiglio/Dolomiti di Brenta. Med det udvidede liftkort, har du desuden adgang til det berømte Madonna di Campiglio.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=188019 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel