Tevini Dolomites Charming Hotel

tilbage

Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Tevini Dolomites Charming Hotel

Leder du efter et hotel af god standard i Commezzadura, så skylder du Tevini Dolomites Charming Hotel et kig. Hotellet er lækkert og har mange faciliteter for hele flokken, om du rejser med venner eller familie. Du kommer til at bo i udkanten af centrum og har cirka 350 meter til pisten og liften. Når du kommer hjem efter en aktiv dag på pisterne, kan du nulstille i hotellets spaafdeling, som består af både sauna, biosauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Herefter kan du vende snuden mod restauranten, hvor du med din halvpension, får serveret både morgen- og aftensmad. Når aftensmaden er spist, er der live musik i hotellets bar. For cigar-entusiasterne er der en cigar lounge, hvor du kan nyde en cigar og et godt glas whisky eller rom. For børnene er der er et stort legerum, hvor de kan give den gas og for ikke at forglemme swimmingpoolen hvor de vandglade, kan give den gas. Tevini Dolomites Charming Hotel har noget for alle og kan klart anbefales, når turen går til Commezzadura.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I udkanten af centrum
 • Afstand til centrum: ca. 400 meter
 • Afstand til lufthavn ca. 190 kilometer
 • Afstand til pengeautomat ca. 400 meter

Læs mere

 • Halvpension
 • Mange faciliteter
 • Indendørs swimmingpool
 • Stor wellness afdeling
 • Værelser med plads til 4

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 61
 • Samlet antal etager: antal 3
 • Samlet antal bygninger: antal 1
 • Reception

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension består af følgende:
Morgenmad
Snacks fra 15:00-17:00
Aftensmad

Jule- og nytårsmiddag er inkluderet.

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=149881

Skiområdet: Val di Sole

Højde

3016m
1200m

Piste

25km

94km

27km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 8
Stoeltjeslift 37
Sleeplift 15

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Val di Sole - Solens dal
Val di Sole i Italien er et charmerende og solrigt skisportsområde, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere og snowboardere. Området byder på mange spændende pister og gode off piste muligheder. Dalens hyggelige byer byder på masser af solterrasser, hvor du kan holde en pause fra skiene og tage sol i en liggestol, alt imens du nyder baggrundsmusikken, som strømmer ud af caféernes højtalere.

Oplev italensk landsbycharme i Val di Sole
Val di Sole rummer de fire skiområder Madonna di Campiglio, Folgarida, Marilleva og Mezzana, hvor du har rig mulighed for at afprøve evnerne i de velpræparerede pister. Dalen har en masse små landsbyer, hvor du kan opleve ægte italiensk landsbycharme. Når du bor i Folgarida, Marilleva og Mezzana giver dit liftkort adgang til det begrænsede Folgarida/Marilleva- område. Du kan desuden vælge at udvide dit liftkort til at dække hele Campiglio/Dolomiti di Brenta. Med det udvidede liftkort, har du desuden adgang til det berømte Madonna di Campiglio.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Val di Sole

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=149881
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084407 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel