Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Skisafari Dolomiti

7,8

En uforglemmelig oplevelse! Savner du udfordringer på ski, og vil du opleve Dolomitterne, så er dette turen for dig. Du får lov at udforske det største skiområde i verden med 1180 pistekilometer fordelt udover et kæmpe areal. Arrangeret af nogen af de mest erfarne guider får du en international oplevelse med fuldstændigt unikke skioplevelser og en rundtur i det mest unikke skiområde i Europa!Denne tur forløber som en rejse rundt i Dolomitterne, hvor du bor i forskellige, hyggelige hytter rundt omkring i området. Det er en oplevelse for folk med hang til udfordringer. Vi anbefaler, at man har i hvert fald har 4 års erfaring og har styr på sin skiteknik, da turene byder på både blå, røde og sorte pister, som selv for den erfarende skiløber kan være udfordrende. Din fysiske form skal samtidig være i top, da man visse nætter sover i betydelige højdemeter, hvilket har en effekt på kroppen.I hytterne er der sørget for den perfekte after-ski, som kombinerer hyggen med restitution, hvilket giver den perfekte afslutning på dagen. Næsten alle dage bevæger man sig til nye hytter, og det er derfor vigtigt at få pakket en rygsæk, som er skræddersyet formålet. Vi anbefaler, at du anskaffer dig en rummelig taske med plads til din mest nødvendige bagage, som samtidig kan spændes godt fast...

Læs mere

  • Smukke naturoplevelser
  • Fantastisk skiløb
  • Erfarne guider

Faciliteter

  • Sengelinned inkluderet
  • Håndklæder inkluderet
  • Turistskat: for deltagere med alder op fra. 14 år inkluderet i lejeprisen
  • Plads i parkeringsgarage: ca. 10,00 € pr nat (betales lokalt)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu.

Skiområdet Val Gardena er en del af Super Dolomiti

Højde

2520m
1060m

Piste

17km

105km

53km

0km

Lifte

Treinen 2
Cabine 2
Gondel 9
Stoeltjeslift 40
Sleeplift 25

Gletscher

Ingen

Langrend

126km

Funpark

Ingen

Val Gardena for verdensmestre
Val Gardena ligger i Dolomiti Superski og er særligt kendt for sit årlige værtsskab for VM i slalom for mænd. Den sydtyrolske dal består af tre hyggelige ski landsbyer, nemlig: Ortisei/St. Ulrich, San Cristina og Selva/Wolkenstein, hvor italiensk gæstfrihed sammen med den østrigske atmosfære skaber en vidunderlig stemning.

Adgang til Sella Ronda
Val Gardena er forbundet til Dolomiti Superski med 450 lifte og 1200 km pister. Fra Val Gardena er det muligt at besøge den spektakulære Sella Ronda, som er en tur rundt om bjerget Sella. Turen tager en halv til en hel dag - alt efter evner. Et must for enhver ivrig skiløber!

Oplev livet uden for pisterne i Val Gardena
Hyggelige byer lokker med fantastiske køkkener og et variationsrigt udvalg af fritidsaktiviteter til en uforglemmelig ferie. Hvis du om aftenen stadig har masser af energi, kan du tage til afterskiing i hytterne, barerne og diskotekerne og lade sig rive med af stemningen.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Val Gardena

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52210

Skiområdet: Super Dolomiti

Højde

2950m
1000m

Piste

120km

730km

370km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 48
Gondel 15
Stoeltjeslift 204
Sleeplift 211

Gletscher

Ingen

Langrend

1082km

Funpark

2

Skiferie i Dolomiti Superski
Dolomiti Superski er et af verdens største skiområder og byder på intet mindre end 1200 km pister og mere end 450 lifter. Området er særligt populært blandt danskere pga. de mange charmerende byer og den høje snesikkerhed, som findes i området. Dette betyder at mange af gæsterne i Dolomiti Superski vender tilbage år efter år, når familien skal på skiferie.

Hyggelige landsbyer og masser af skiløb
De små hyggelige bjerglandsbyer og skiløb i mellem 1200-3269 meters højde, er den perfekte kombinationen til en hyggelig skiferie. I Dolomiti Superski finder du bl.a. de populære områder
Val Gardena, Val di Fassa og Arabba Marmolada. Derudover er det også i Dolomiti Superski at du finder den berømte Sella Ronda, som har hele 500 km sammenhængende pister.

Skiløb for alle
Hvis du foretrækker langrend frem for alpint skiløb, så er Dolomiti Superski også et oplagt valg, da området byder på mere end 1000 km langrendsspor.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Super Dolomiti

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52210
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147059 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel