Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Casa Vacanze Besson

Planlægger du en skiferie med masser af tid på pisterne, og vil du bo med god plads omkring dig, så er Casa Vacanze Besson er godt valg. Casa Vacanze Besson ligger midt i Sauze d'Oulx og består simple men rummelige lejligheder. Skiliften findes få minutters gang fra lejlighederne. Alle lejlighederne har balkon, således at du kan nyde den smukke udsigt. De er desuden indrettet med køkken, hvilket giver dig mulighed for at tilberede feriens måltider selv. Du kan dog også vælge at benytte nogle af alle de gode spisemuligheder, som findes i centrum af Sauze d'Oulx. Sunweb anbefaler Casa Vacanze Besson til alle, som lægger vægt på en central beliggenhed.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

Afstand til skilift ca. 300 meter

Læs mere

  • Tæt ved Le Clotes liften
  • Rummelige lejligheder
  • Plads til 8 personer
  • I centrum
  • Stor early booking rabat!

Faciliteter

  • Elevator
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Sengelinned inkluderet
  • Håndklæder inkluderet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=186979

Skiområdet: Via Lattea

Højde

2823m
1350m

Piste

87km

218km

95km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 1
Stoeltjeslift 37
Sleeplift 28

Gletscher

Ingen

Langrend

18km

Funpark

2

Velkommen til Mælkevejen
Via Lattea (mælkevejen) er et dejligt skiområde beliggende mellem de franske og de italienske Alper. Området ligger 70 km vest for Torino og byder på intet mindre end 400 km pister. Via Lattea har 88 lifter, og området højeste findes 2800 meters højde på Mont Motta, mens det laveste punkt er 1340 meter i landsbyen Cesana Torinese.

Blå eller sort - valget er dit
Mulighederne her er mange, uanset om du er til en hyggelig tur på en blå piste, eller om du er til fart og spænding på en sort. Hvis du virkelig vil have fart og udfordringer for alle pengene, så kan det anbefales at prøve kræfter med pisterne i Motta eller teste de gode off piste-muligheder i Antifeatro.

I Via Lattea tilbyder Sunweb skiferie i  Montgenèvre og Sestriere, hvor du har rig mulighed for at få en fantastisk skiferie i det fransk/italienske grænseland.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Læs mere om Via Lattea

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=186979
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187684 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel