Skiferie i julen

Tag på skiferie i julen, og vær' sikker på hvid jul

Drømmer du om dyner af hvid puddersne i den søde juletid, så skal du holde jul i Alperne. Her kan du tilbringe en uforglemmelig skiferie hen over julen - langt væk fra den sædvanlige stress omkring juletid. Vi har et stort udvalg af billige skirejser i julen til både Frankrig, Østrig, Italien, Schweiz og Andorra, så du frit kan vælge, hvor du fejre jul.


Kombinér skiferien med jul i familiens skød

Når julen står for døren, og sneen langsomt daler ned over det bjergrige landskab, er der intet bedre end at samle familien til en hyggelig aften foran pejsen. Hos Sunweb finder du et godt udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til, at familien kan samles til dejlig skiferie i julen. Du kan naturligvis også vælge et af de mange hoteller, som gør noget særligt ud af at forkæle gæsterne i julen.

Rejs med Sunweb på skiferie i julen

Vil du kombinere dejlige dage på de snedækkede pister med god traditionel jul i charmerende omgivelser, så har vi den helt rigtige juleferie til dig - endda til en rigtig god pris.

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel