Legendariske pister

Skiferie til Arlberg Skiregion

Skiområdet: Arlberg Skiregion

tilbage

Piste

51km

123km

131km

0km

305km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 6
Stoeltjeslift 46
Sleeplift 28

Højde

2811m
1300m

Gletscher

Ingen

Langrend

40km

Funpark

4

I denne region bookede

Alenerejsende
1,2%
Unge par
4,3%
Ældre par
7,3%
Familier med små børn
0%
Familier med større børn
11,6%
Vennegrupper
52,4%
Øvrige grupper
23,2%
Tip
Tip

Tag turen rundt i Der Weisse Ring. Den smukke tur er 21 km lang og går fra Lech til Zürs og Madloch, og ned til Lech igen. En fantastisk tur, som bør opleves. Floor, Vinterredaktør

Skiferie i Arlberg Skiregion

Spetakulære Arlberg
Arlberg-skiregionen, som blandt andet den kendte skisportsby St. Anton hører under, er et af de største og mest spektakulære skiområder i Østrig. Området er meget varieret, og der er gode muligheder for skiløb for både begyndere og øvede. Den avancerede skiløber kan glæde sig til det udfordrende skiløb, som området også byder på. St. Anton er også kendt for at tiltale mange freeriders, da her er perfekte forhold for off piste det meste af sæsonen. Pisterne er fremragende, og du har som regel mulighed for at stå fra de øverste bjergtoppe og hele vejen ned i de enkelte dale.

Optmalt liftsystem
Områdets optimale liftsystem gør hele terrænnet let tilgængeligt. Skibusserne kører i pendulfart imellem områdets byer. På denne måde er også det mondæne Lech og Zürs let tilgængelige. Arlberg-liftkortet dækker ligeledes her, og en dagstur hertil kan varmt anbefales. Her kan du risikere at rende ind i en royal kendis på vej ned af de velpræparerede pister.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

17 indkvarteringer i Arlberg Skiregion

Vis alle ledige indkvarteringer i Arlberg Skiregion

Arlberg Skiregion

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel