Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Haus Kohlereck

Haus Kohlereck er et traditionelt lejlighedshus i udkanten af St. Anton. Husets lejligheder er af ældre dato, men pæne, rene og og med alt nødvendigt udstyr for et godt ophold. Husets venlige ejer sørger for at hænge friske rundstykker på døren hver morgen, hvis dette ønskes.

Skibussen kører direkte fra huset og tager dig til liften på få minutter og tager man bussen den modsatte vej, kommer man på få minutter til det kendte afterskisted Mooserwirt på pisten. Jeres skiudstyr kan frit opbevares i Intersport Arlberg ved liften, så I slipper for at tage det med jer frem og tilbage. Når skibussen stopper med at køre, sættes natbusserne ind, så der er altid mulighed for at komme til og fra Haus Kohlereck.

Læs mere

  • Rolig beliggenhed
  • Venlig ejer
  • Skibusstoppested foran huset

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skiområdet: Arlberg Skiregion

Højde

2811m
1300m

Piste

51km

123km

131km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 6
Stoeltjeslift 46
Sleeplift 28

Gletscher

Ingen

Langrend

40km

Funpark

4

Spetakulære Arlberg
Arlberg-skiregionen, som blandt andet den kendte skisportsby St. Anton hører under, er et af de største og mest spektakulære skiområder i Østrig. Området er meget varieret, og der er gode muligheder for skiløb for både begyndere og øvede. Den avancerede skiløber kan glæde sig til det udfordrende skiløb, som området også byder på. St. Anton er også kendt for at tiltale mange freeriders, da her er perfekte forhold for off piste det meste af sæsonen. Pisterne er fremragende, og du har som regel mulighed for at stå fra de øverste bjergtoppe og hele vejen ned i de enkelte dale.

Optmalt liftsystem
Områdets optimale liftsystem gør hele terrænnet let tilgængeligt. Skibusserne kører i pendulfart imellem områdets byer. På denne måde er også det mondæne Lech og Zürs let tilgængelige. Arlberg-liftkortet dækker ligeledes her, og en dagstur hertil kan varmt anbefales. Her kan du risikere at rende ind i en royal kendis på vej ned af de velpræparerede pister.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=123712 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel