Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Garni Rauch

Det charmerende Hotel Garni Rauch har en super beliggenhed centralt i St. Anton få meter fra hovedliften Nasserein.  Så når I har nydt husets gode morgenmadsbuffet med både varme og kolde retter, er det blot at trække i tøjet og gå bagom huset. Herfra har I få skridt til Nasserein-banen, så I kan glemme alt om skibus og om at bære jeres ting langt. I kan ligeledes ramme dette sted på ski, når I kommer tilbage fra dagens skiløb i det fascinerende Ski Arlberg. St. Anton's hyggelige og livlige gågade ligger blot 5 minutters gang fra Hotel Garni Rauch. Der ligger flere restauranter lige omkring, og indkøb kan foretages i et supermarked ligeledes 5 minutters gang fra Hotel Garni Rauch. Huset drives af en hyggelig familie, og herren i huset, der er lokal skilærer giver jer gerne insider-tips til dagens skiløb. Værelserne er pæne, og indeholder trådløst internet.

Dagens udfoldelser på pisterne kan diskuteres over en drink eller kaffe i hotellets bar hver eftermiddag eller aften.

Læs mere

  • Lift og pist få meter fra huset
  • God morgenmad
  • Pæne værelser

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279

Skiområdet: Arlberg Skiregion

Højde

2811m
1300m

Piste

51km

123km

131km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 11
Gondel 6
Stoeltjeslift 46
Sleeplift 28

Gletscher

Ingen

Langrend

40km

Funpark

4

Spetakulære Arlberg
Arlberg-skiregionen, som blandt andet den kendte skisportsby St. Anton hører under, er et af de største og mest spektakulære skiområder i Østrig. Området er meget varieret, og der er gode muligheder for skiløb for både begyndere og øvede. Den avancerede skiløber kan glæde sig til det udfordrende skiløb, som området også byder på. St. Anton er også kendt for at tiltale mange freeriders, da her er perfekte forhold for off piste det meste af sæsonen. Pisterne er fremragende, og du har som regel mulighed for at stå fra de øverste bjergtoppe og hele vejen ned i de enkelte dale.

Optmalt liftsystem
Områdets optimale liftsystem gør hele terrænnet let tilgængeligt. Skibusserne kører i pendulfart imellem områdets byer. På denne måde er også det mondæne Lech og Zürs let tilgængelige. Arlberg-liftkortet dækker ligeledes her, og en dagstur hertil kan varmt anbefales. Her kan du risikere at rende ind i en royal kendis på vej ned af de velpræparerede pister.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Arlberg Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=124582 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel