Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Alpen Appartementen

I Bad Gastein finder du det hyggelige og nyrenoverede Alpenappartements, beliggende i et roligt område, ca. to kilometer fra centrum af Bad Gastein. Skibussen holder ca. 70 meter fra hotellet, og kører dig på få minutter til gondolen, hvorfra du kan tage op og udforske de forskellige pister.  De rummelige lejligheder byder på et veludstyret køkken, og den største lejlighed kan rumme op til 5 personer. Vi anbefaler Alpenappartements til dig, som sætter pris på en skiferie i rolige omgivelser.

Læs mere

  • Nyrenoveret
  • Rolige omgivelser
  • Lejligheder med plads til 5
  • Skibus i nærheden

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Gastein - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

Højde

2686m
835m

Piste

6km

38km

71km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 1
Stoeltjeslift 10
Sleeplift 6

Gletscher

Ingen

Langrend

42km

Funpark

Ingen

Det smukke Gastein skiomområde er, med sine 200 pistekilometer og 47 lifte, det 5. største skiområde i Østrig. Området er egnet for skiløbere på alle niveauer, og uanset og du er nybegynder eller garvet skiløbet vil du finde passende udfordringer i Gastein.

Graugkogel –populær blandt lokale skiløbere

Fra Bad Gastein kan du tage liften op til Graukogel. Dette område ligger på den sydlige side og byder på mange spændende udfordringer, hvilket også er grunden til at området er særligt populært blandt de lokale skiløbere.

Prøv Stubnerkogels mange pistekilometer

På den modsatte side finder du Stubnerkogel, som er området med flest pistekilometer. Området ligger tæt ved Bad Hofgastein, og byder bl.a. på en 100 meter lang halfpipe. Fra toppen af området findes der to ruter ned. Via den korte rute får du forbindelse til Schlossalm, mens den lange rute strækker sig over hele 11 km og har et højdespænd på 1400 meter.

Gastein har også masser af muligheder for langrendsløber, da området har hele 90 km langrendsspor. Her er desuden mulighed for at tage på tur om aftenen, da sporet i Bröckstein er oplyst i aftentimerne.

Læs mere om Gastein - Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skiområdet: Ski Amadé

Højde

2700m
600m

Piste

97km

483km

280km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 46
Gondel 1
Stoeltjeslift 98
Sleeplift 125

Gletscher

1

Langrend

714km

Funpark

Ingen

Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

Salzburger Sportwelt - Ski Amade
Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

Hochkönig - Ski Amade
Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

Schladming-Dachstein - Ski Amade
Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6134980 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel