Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Evianquelle

Hotel Evianquelle ligger i smukke omgivelser omkranset af høje snedækkede grantræer. Her er ca. 3,5 km til liften og det hyggelige centrum af Bad Gastein, og begge kan nås med den lokale skibus, som holder få minutters gang fra hotellet. Hotellet byder på gode faciliteter for hele familien. Her er legerum til børnene, og for de voksne tilbyder hotellets lille wellnesscenter bl.a. mulighed for at slappe af i saunaen eller bruge de sidste kræfter i fitnessrummet. Værelserne på Hotel Evianquelle er pænt indrettet og kan rumme op til 4 personer. Vælger du at bo i et familieværelser, er her et tekøkken, hvor du kan lave en kop kaffe og tilberede lette retter. Sunweb anbefaler Hotel Evianquelle til især familier, som ønsker at nyde skiferie i Østrig i fredelige og smukke omgivelser.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 3,5 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 3,5 kilometer
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 370 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 3,5 kilometer

Læs mere

 • Smukke omgivelser
 • Wellness
 • Gratis skibus
 • Værelser med plads til 4
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Autentisk overnatningssted
 • Reception (åbne fra kl. 08:00 - 20:00)
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning med morgenmad

HALVPENSION

  4 dage 06.01 - 29.03 406,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dage 06.01 - 28.03 541,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  6 dage 21.12 - 27.03 677,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  7 dage 21.12 - 26.03 812,40,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dage 21.12 - 25.03 947,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  Skiområdet Gastein - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

  Højde

  2686m
  835m

  Piste

  6km

  38km

  71km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 10
  Sleeplift 6

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  42km

  Funpark

  Ingen

  Det smukke Gastein skiomområde er, med sine 200 pistekilometer og 47 lifte, det 5. største skiområde i Østrig. Området er egnet for skiløbere på alle niveauer, og uanset og du er nybegynder eller garvet skiløbet vil du finde passende udfordringer i Gastein.

  Graugkogel –populær blandt lokale skiløbere

  Fra Bad Gastein kan du tage liften op til Graukogel. Dette område ligger på den sydlige side og byder på mange spændende udfordringer, hvilket også er grunden til at området er særligt populært blandt de lokale skiløbere.

  Prøv Stubnerkogels mange pistekilometer

  På den modsatte side finder du Stubnerkogel, som er området med flest pistekilometer. Området ligger tæt ved Bad Hofgastein, og byder bl.a. på en 100 meter lang halfpipe. Fra toppen af området findes der to ruter ned. Via den korte rute får du forbindelse til Schlossalm, mens den lange rute strækker sig over hele 11 km og har et højdespænd på 1400 meter.

  Gastein har også masser af muligheder for langrendsløber, da området har hele 90 km langrendsspor. Her er desuden mulighed for at tage på tur om aftenen, da sporet i Bröckstein er oplyst i aftentimerne.

  Læs mere om Gastein - Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

  Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

  Salzburger Sportwelt - Ski Amade
  Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

  Hochkönig - Ski Amade
  Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

  For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

  Schladming-Dachstein - Ski Amade
  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5083856 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel