Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lifestyle & ferieLejl. Bad Hofgastein

Lifestyle & Ferielejligheder Bad Hofgastein tilbyder lejligheder til dig, som ønsker en skiferie med vennerne eller familien, eller til dig der blot ønsker god plads til dig og din kære. Lejlighederne kan rumme fra to til otte personer og er indrettet med køkken og dertilhørende spiseplads samt stue og værelser. Ønsker du at hoppe direkte ud af sengen og i skitøjet uden at skulle tænke på morgenmad, kan dette tilkøbes. Lejlighederne ligger cirka 5 minutters gang fra centrum, og skibussen tager dig med til lifterne direkte fra hotellet. Har du en dag brug for den helt store forkælelse i form af wellness og spa, har du det populære kurbad; Alpentherme Gastein få minutter væk.   

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 200 meter
 • Afstand til skipiste ca. 1,3 kilometer
 • Skibus lige fra hotellet
 • Afstand til skilift ca. 1,3 kilometer

Læs mere

 • Tæt på byen
 • Skibus til døren
 • Fantastisk udsigt
 • Mulighed for tilkøb af morgenmad
 • Lejligheder med plads til 8

Faciliteter

 • Klasse: komfort
 • Moderne indrettet overnatningssted
 • Reception
 • Elevator

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

OVERNATNING MED MORGENMAD

  4 dage 02.12 - 04.04 348,15,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  5 dage 02.12 - 03.04 464,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  6 dage 02.12 - 02.04 580,25,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  7 dage 02.12 - 01.04 696,30,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
  8 dage 02.12 - 31.03 812,35,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

  Skiområdet Gastein - Ski Amadé er en del af Ski Amadé

  Højde

  2686m
  835m

  Piste

  6km

  38km

  71km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 10
  Sleeplift 6

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  42km

  Funpark

  Ingen

  Det smukke Gastein skiomområde er, med sine 200 pistekilometer og 47 lifte, det 5. største skiområde i Østrig. Området er egnet for skiløbere på alle niveauer, og uanset og du er nybegynder eller garvet skiløbet vil du finde passende udfordringer i Gastein.

  Graugkogel –populær blandt lokale skiløbere

  Fra Bad Gastein kan du tage liften op til Graukogel. Dette område ligger på den sydlige side og byder på mange spændende udfordringer, hvilket også er grunden til at området er særligt populært blandt de lokale skiløbere.

  Prøv Stubnerkogels mange pistekilometer

  På den modsatte side finder du Stubnerkogel, som er området med flest pistekilometer. Området ligger tæt ved Bad Hofgastein, og byder bl.a. på en 100 meter lang halfpipe. Fra toppen af området findes der to ruter ned. Via den korte rute får du forbindelse til Schlossalm, mens den lange rute strækker sig over hele 11 km og har et højdespænd på 1400 meter.

  Gastein har også masser af muligheder for langrendsløber, da området har hele 90 km langrendsspor. Her er desuden mulighed for at tage på tur om aftenen, da sporet i Bröckstein er oplyst i aftentimerne.

  Læs mere om Gastein - Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

  Skiområdet: Ski Amadé

  Højde

  2700m
  600m

  Piste

  97km

  483km

  280km

  0km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 46
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 98
  Sleeplift 125

  Gletscher

  1

  Langrend

  714km

  Funpark

  Ingen

  Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
  Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

  Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

  Salzburger Sportwelt - Ski Amade
  Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

  De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

  Hochkönig - Ski Amade
  Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

  For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

  Schladming-Dachstein - Ski Amade
  Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

  Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

  Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

  Læs mere om Ski Amadé

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6137123 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel