Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Gasthof Aigner

6,4

Hvis du sætter pris på god hygge, så er Gasthof Aigner er et godt valg for dig. Dette traditionelle gasthof er beliggende i en fredet bygning og alt er opført i tyrolerstil. Gasthof Aigner's centrale beliggenhed er det ideele udgangspunkt for en gåtur i Fügen by eller en tur på skøjtebanen blot 5 minutters gang derfra. Også byens langrendsspor starter blot få minutters gang fra bygningen. Gasthof Aigner's værelser er enkelt møblerede, men med alle bekvemmeligheder. Eftermiddagen kan nydes på solterrassen hvor vintersolens stråler ofte titter frem, eller du kan bruge din energi på et spil bordtennis. Aftenens menu indtages i den hyggelige spisestue, eller du har mulighed for at spise i husets pizzeria. Afslut dagen med en drink i Gasthof Aigner's egen bar.

Læs mere

  • Centralt beliggende
  • Traditionel, fredet bygning
  • Eget pizzeria

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu med salatbuffet.

Skiområdet Hochzillertal er en del af Zillertal

Højde

2500m
600m

Piste

13km

41km

28km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 7
Stoeltjeslift 12
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

65km

Funpark

1

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=163674 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel