Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Ferienhof Kampfl

Ferienhof Kampfl har den perfekte kombination af tyrolsk tradition. Dette hotel er ideelt, hvis du vil stå på ski med børn. Der er et stort legeområde, hvor de kan hygge sig, mens du roligt nyder din middag. Værelserne er enkle og rummelige, og er udstyret med alle bekvemmeligheder. Efter en aktiv dag kan du slappe af i den finske sauna og romerske dampbad eller også kan du sidde i te-baren. Ved foden af Fügenberg inden for et par minutters gang vil du nå frem til skibus stopstedet. Efter en aktiv dag på pisterne, kan du nyde vintersolen og skønheden i den imponerende Zilltertal på hotellets solterrasse. Hotel Ferienhof Kampfl er et perfekt valg til en dejlig skiferie for hele familien!

 

 

 

 

 

 

Læs mere

  • Familiær hotel
  • Solarium
  • Gælder kun for kør-selv

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

Skiområdet Hochzillertal er en del af Zillertal

Højde

2500m
600m

Piste

13km

41km

28km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 7
Stoeltjeslift 12
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

65km

Funpark

1

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=118571 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel