Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Ferienhotel Platzlhof

Det populære og familievenlige Ferienhotel Platzlhof ligger en kort gåtur fra det lille centrum af Ried. Her er en skøn og indbydende atmosfære -perfekt til en ferie med afslapning og forkælelse. Skibussen holder lige uden for døren, og du slipper således for lange gåture med skiene på nakken. Efter dagens skiløb kan du se frem til at vende tilbage og nyde hotellets wellness-faciliteter, som bl.a. omfatter jacuzzi, sauna og dampbad. Foretrækker du at nyde eftermiddagen med en afterski-drink, er du altid velkommen i hotellets bar eller til at sidde foran den åbne pejs i hotellets lobby. Flere gange om ugen serveres desuden forskellige afterski-snacks. Indkvarteringen sker i pæne værelser, som kan rumme op til 4 personer, og dit ophold på Ferienhotel Platzlhof er inklusiv halvpension, som serveres i hotellets restaurant. Sunweb anbefaler Ferienhotel Platzlhof til især familier og par, som ønsker en skiferie i fredelige og komfortable omgivelser.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum ca. 400 meter
 • Afstand til lufthavn Innsbruck: ca. 58 kilometer: Salzburg: ca. 155 kilometer, München ca. 180 kilometer, Innsbruck ca. 60 kilometer
 • Afstand til togstation Bahnhof Jenbach: ca. 20 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 2 kilometer

Læs mere

 • Halvpension
 • Perfekt til familier
 • Wellness
 • Værelser med plads til 4
 • Fredelig og indbydende atmosfære

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 58
 • Børnevenligt kompleks
 • Reception (åbne fra kl. 08:00 - 20:00)
 • Elevator (antal 1)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension.

Morgenmaden serveres fra buffet, og aftensmaden består af en 4- eller 5-retters aftenmenu med salatbar og mulighed for tilvalg af vegetarret.

Skiområdet Hochzillertal er en del af Zillertal

Højde

2500m
600m

Piste

13km

41km

28km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 5
Gondel 7
Stoeltjeslift 12
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

65km

Funpark

1

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187161 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel