Sjov for hele familien

Skiferie til Serfaus-Fiss-Ladis

Skiområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

tilbage

Piste

28km

121km

47km

0km

196km Total

Lifte

Treinen 1
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 16
Sleeplift 11

Højde

2820m
1200m

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

8

I denne region bookede

Alenerejsende
1%
Unge par
2%
Ældre par
4%
Familier med små børn
2%
Familier med større børn
31%
Vennegrupper
21%
Øvrige grupper
39%
Tip
Tip

Svæveflyet, "Fiss Flyer", giver dig en fantastisk mulighed for at opleve området oppefra. Her er plads til 4 personer, og du vil opleve følelsen af at fly frit. Floor, Vinterredaktør

Skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis

På grænsen til Schweiz og Italien
Tæt ved den  schweiziske og den italienske grænse finder du finder det solrige skiområde, Serfaus-Fiss-Ladis. Området har fungeret som skisportssted siden 1999, og tilbyder mere end 185 km pister med massere af sjov for hele familien. Pisterne går op til en højde af 2820 meter, og her er både udfordringer for erfarne skiløbere og nybegyndere. For de erfarne skiløbere vil pisterne på Obere Scheid og Masnerkopf helt sikkert være et hit, mens nybegyndere kan prøve kræfter med skiløb på pisterne omkring Mittlerer Sattelkopf.

Serfaus-Fiss-Ladis har mere end 200 solskinsdage om året, og de mange snekanoner sikre, at pisterne står klar hele sæsonen. Serfaus-Fiss-Ladis er kendt som et af de mest familievenlige skisportsteder i Alperne. Dette afspejler sig bl.a. i de mange gode skiskoler og hyggelige legepladser i området. Området byder også på et udvalg af hyggelige afterskisteder, om end udvalget ikke er så omfattende som andre steder i Tyrol. De moderne faciliteter, varmen i skiliftene og den store alsidighed i området er en oplevelse i sig selv.

Skiferie for hele familien
Selv hvis du ikke står på ski, byder Serfaus-Fiss-Ladis på masser af skønne oplevelser, her er bl.a. masser af skønne vandrestier. De mindste skiløbere kan glæde sig til skiløb i Kinderland, og for de erfarne snowboardere er den nyrenoverede Funpark et must.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

13 indkvarteringer i Serfaus-Fiss-Ladis

Vis alle ledige indkvarteringer i Serfaus-Fiss-Ladis

I Serfaus-Fiss-Ladis ligger 2 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel