Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Ferienhaus am Matinesweg

Familien Pichler byder dig velkommen på det hyggelige Ferienhaus am Matinesweg i de tyrolske bjerge. Her kan du vælge mellem en 2-værelses eller 3-værelses lejlighed, begge i rigtig fin stand og hyggeligt indrettet. Begge typer kommer med fuldt funktionelt køkken, hvor de indkøbte varer fra supermarkedet 400 meter væk, kan tilberedes. Centrum har du ligeledes 400 meter fra din indkvartering, og her finder du også skibussen. Lejlighederne bestilles uden pension, men der er mulighed for tilkøb af brødservice (betales på destinationen), så du kan starte hver morgen med frisk morgenbrød.   

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 400 meter
 • Afstand til skipiste ca. 900 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift U-Bahn, 400 Meter
 • Afstand til skiskole ca. 900 meter

Læs mere

 • Roligt beliggende
 • Mulighed for brødservice
 • Lejligheder med plads til 4

Faciliteter

 • Klasse
 • Ingen elevator
 • Ingen safetybox
 • Mulighed for at bestille morgenbrød

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300

Skiområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

Højde

2820m
1200m

Piste

28km

121km

47km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 16
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

8

På grænsen til Schweiz og Italien
Tæt ved den  schweiziske og den italienske grænse finder du finder det solrige skiområde, Serfaus-Fiss-Ladis. Området har fungeret som skisportssted siden 1999, og tilbyder mere end 185 km pister med massere af sjov for hele familien. Pisterne går op til en højde af 2820 meter, og her er både udfordringer for erfarne skiløbere og nybegyndere. For de erfarne skiløbere vil pisterne på Obere Scheid og Masnerkopf helt sikkert være et hit, mens nybegyndere kan prøve kræfter med skiløb på pisterne omkring Mittlerer Sattelkopf.

Serfaus-Fiss-Ladis har mere end 200 solskinsdage om året, og de mange snekanoner sikre, at pisterne står klar hele sæsonen. Serfaus-Fiss-Ladis er kendt som et af de mest familievenlige skisportsteder i Alperne. Dette afspejler sig bl.a. i de mange gode skiskoler og hyggelige legepladser i området. Området byder også på et udvalg af hyggelige afterskisteder, om end udvalget ikke er så omfattende som andre steder i Tyrol. De moderne faciliteter, varmen i skiliftene og den store alsidighed i området er en oplevelse i sig selv.

Skiferie for hele familien
Selv hvis du ikke står på ski, byder Serfaus-Fiss-Ladis på masser af skønne oplevelser, her er bl.a. masser af skønne vandrestier. De mindste skiløbere kan glæde sig til skiløb i Kinderland, og for de erfarne snowboardere er den nyrenoverede Funpark et must.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6135403 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel