Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Garni Philipp

Hotel Garni Philipp er et dejligt hotel beliggende i centrum af landsbyen Serfaus, ca. 600 meter fra områdets skilifte. Når du har taget liften op, så har du mulighed for at stå på ski hele vejen tilbage til hotellet. Efter en skøn dag på ski, byder Hotel Garni Philipp på forkælelse i form af sauna, dampbad eller et par omgange i den opvarmede pool. Hotellets hyggelige værelser er rummelige, og har både opholdsstue og balkon. På Hotel Garni startes dagen ved den lækre morgenmadsbuffet, og herefter står personalet klar til at vise dig  vej til de bedste oplevelser i området.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum ca. 300 meter
  • Afstand til lufthavn innsbruck ca. 100 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 22 kilometer
  • Afstand til gondol ca. 400 meter

Læs mere

  • Swimmingpool
  • Spa
  • Rummelige værelser

Faciliteter

Turistskat: for deltagere med alder op fra. 15 år ca. 2,60 € pr person pr nat (betales lokalt, obligatorisk)

Flere faciliteter

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300

Skiområdet: Serfaus-Fiss-Ladis

Højde

2820m
1200m

Piste

28km

121km

47km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 11
Gondel 0
Stoeltjeslift 16
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

8

På grænsen til Schweiz og Italien
Tæt ved den  schweiziske og den italienske grænse finder du finder det solrige skiområde, Serfaus-Fiss-Ladis. Området har fungeret som skisportssted siden 1999, og tilbyder mere end 185 km pister med massere af sjov for hele familien. Pisterne går op til en højde af 2820 meter, og her er både udfordringer for erfarne skiløbere og nybegyndere. For de erfarne skiløbere vil pisterne på Obere Scheid og Masnerkopf helt sikkert være et hit, mens nybegyndere kan prøve kræfter med skiløb på pisterne omkring Mittlerer Sattelkopf.

Serfaus-Fiss-Ladis har mere end 200 solskinsdage om året, og de mange snekanoner sikre, at pisterne står klar hele sæsonen. Serfaus-Fiss-Ladis er kendt som et af de mest familievenlige skisportsteder i Alperne. Dette afspejler sig bl.a. i de mange gode skiskoler og hyggelige legepladser i området. Området byder også på et udvalg af hyggelige afterskisteder, om end udvalget ikke er så omfattende som andre steder i Tyrol. De moderne faciliteter, varmen i skiliftene og den store alsidighed i området er en oplevelse i sig selv.

Skiferie for hele familien
Selv hvis du ikke står på ski, byder Serfaus-Fiss-Ladis på masser af skønne oplevelser, her er bl.a. masser af skønne vandrestier. De mindste skiløbere kan glæde sig til skiløb i Kinderland, og for de erfarne snowboardere er den nyrenoverede Funpark et must.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Serfaus-Fiss-Ladis

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155702 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel