Alpernes hotspot

Skiferie til Silvretta Skiregion

Skiområdet: Silvretta Skiregion

tilbage

Piste

34km

150km

39km

0km

223km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 27
Sleeplift 11

Højde

2872m
1377m

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

I denne region bookede

Alenerejsende
0%
Unge par
10,5%
Ældre par
6%
Familier med små børn
1,5%
Familier med større børn
8,3%
Vennegrupper
45,9%
Øvrige grupper
27,8%
Tip
Tip

Brug liftsystemet til at tage turen fra Ischgl i Østrig til Samnaun i Schweiz. Her kan du virkelig nyde den fantastiske udsigt. Floor, Vinterredaktør

Skiferie i Silvretta Skiregion

Masser af sne i hele sæsonen
Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

Shopping og skiløb
Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

Liftkort i Silveretta
Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52199 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

25 indkvarteringer i Silvretta Skiregion

Vis alle ledige indkvarteringer i Silvretta Skiregion

I Silvretta Skiregion ligger 4 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel