Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Elizabeth Arthotel

Elizabeth Arthotel ligger i centrum af Ischgl, direkte overfor den nye Pardatschgrat-bane og pisten. Efter den lækre morgenmadsbuffet er du således klar til at indtage Silvretta-områdets pister. Alle værelserne er stilfuldt indrettet i lækkert design, og byder alle, uafhængigt af type, på fladskærms-tv, gratis internetadgang, minibar, siddearrangement og balkon.

Elizabeth Arthotels øverste etage byder på en lækker wellness-afdeling, hvor den smukkeste panoramaudsigt kan nydes direkte fra poolen og saunaen. Det er desuden muligt at bestille massage. Hotellet har også en hyggelig hotellobby med åben pejs, samt den famøse afterskibar, Schatzi, og en hyggelig pianobar. Hotellet er kendt for sit gode køkken, der hver aften serverer en smagfuld 5-rettersmenu med tilhørende salatbuffet.

Læs mere

  • Direkte ved lift og pist
  • Spa og pool med udsigt
  • Moderne og populært

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skiområdet: Silvretta Skiregion

Højde

2872m
1377m

Piste

34km

150km

39km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 27
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Masser af sne i hele sæsonen
Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

Shopping og skiløb
Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

Liftkort i Silveretta
Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147932 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel