Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lejl. Garni Almfried

Det hyggelige Garni Almfried er beliggende i centrum af Ischgl, dør om dør med byens smukke kirke. Byens sprudlende gågade med dens mange butikker, barer og restauranter ligger blot 2 minutters gang fra huset, og supermarkedet ligger ca. 200 meter fra huset. På trods af Garn Almfrieds centrale beliggenhed er der fred og ro i området. En lift tæt ved huset tager dig til Fimbabanen om morgenen, og pisten ender ca. 100 meter fra huset, så du er nemt hjemme igen efter dagens skiløb. Garni Almfrieds lejligheder er hyggelige, og de har både opvaskemaskine og trådløst internet. Det er muligt at tilkøbe morgenmadsbuffet på stedet. Morgenmaden serveres hver dag fra kl. 07.30 i husets hyggelige morgenmadsrum.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til skipiste ca. 150 meter
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 150 meter

Læs mere

 • Få minutters gang fra liften
 • Hyggelige lejligheder
 • Med bus eller bil
 • Beliggende midt i centrum

Faciliteter

 • Autentisk overnatningssted
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Morgenmadssal

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skiområdet: Silvretta Skiregion

Højde

2872m
1377m

Piste

34km

150km

39km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 27
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Masser af sne i hele sæsonen
Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

Shopping og skiløb
Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

Liftkort i Silveretta
Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=123896 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel