Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Silvretta

Hotel Silveretta ligger i smukke omgivelser, ca. 800 meter fra centrum af Kappl. Fra hotellet har du en storslået udsigt over omgivelserne, hvilket især kan nydes fra den store solterrasse. Dagens skiløb begynder ved Dias-liften, som ligger ca. 500 meter fra hotellet, og når du vender tilbage til hotellet, kan du slappe af og få varmen i hotellets sauna. Indkvarteringer sker i et af hotellet 43 pæne dobbeltværelser og dit ophold er inklusiv halvpension.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum ca. 800 meter
  • Afstand til lufthavn innsbruck ca. 120 kilometer
  • Afstand til skilift dias cable car kappl: ca. 500 meter

Læs mere

  • På pisten
  • Dejlig atmosfære
  • Gåafstand til centrum

Faciliteter

  • Reception
  • Elevator
  • Lobby
  • Spisesal

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52199

Skiområdet: Silvretta Skiregion

Højde

2872m
1377m

Piste

34km

150km

39km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 27
Sleeplift 11

Gletscher

Ingen

Langrend

Ingen

Funpark

2

Masser af sne i hele sæsonen
Sivretta Skiregion er en sammenslutning af skiområderne Ischgl-Samnaun, Galtür, Kappl og See. Ialt ca. 350 km udfordrende og velpræparerede pister for både skiløbere og snowboardere fordelt på 4 områder. Her har man skiløb i op til 2872 meters højde, hvilket giver en god garanti for sne fra slutningen af november til 1. maj.

Shopping og skiløb
Det største og mest kendte af de 4 områder er Ischgl-Samnaun. Dette 238 km. store område byder på den østrigske del Ischgl og den schweiziske del Samnaun. Der kan med fordel handles toldfrit ind i Samnaun, men tag dig i agt for tolderne ved grænsen, når du tager retur til Ischgl.  Ischgl-området er kendt for sin store park, hvor både snowboardere skiløbere Ischgl kan udforske parkens half pipe, rails og hop. Her findes også et hop efterfulgt af en stor luftmadras, så selv nybegynderne og de små kan være med her. Silvretta Regionen byder på mere end 40 km langrend. De bedste spor findes imellem Ischgl og Galtür.

Liftkort i Silveretta
Der findes 2 forskellige slags liftkort i Silvretta Skiregion. Et der dækker alle områdets 350 km pister samt et liftkort pr. by, der dækker det pågældende område. Skibusserne kører jer gratis imellem områderne fra morgenstunden til tidlig aften. 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Silvretta Skiregion

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52199
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155279 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel