Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Aktivhotel Alpendorf

Aktivhotel Alpendorf er et charmerende familiejet hotel beliggende i centrum af St. Johann im Pongau. Fra hotellet har du blot 150 meter til liften og pisten, så her er rig mulighed for at nyde mange gode timer i sneen. Indkvarteringen sker i smagfuldt indrettede værelser, som kan rumme op til 4 personer. Både hotellets værelser og fællesarealer byder på en skøn atmosfære, sådan som man kender den fra traditionelle østrigske hoteller. Aktivhotel Alpendorf har en dejlig wellness-afdeling med swimmingpool, sauna, dampbad og mulighed for massage. I hotellets restaurant serveres lækre lokale retter i hyggelige omgivelser. Sunweb anbefaler Aktivhotel Alpendorf til alle, som ønsker at bo centralt og komfortabelt under skiferien i Østrig.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 60 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 150 meter
 • Afstand til skilift ca. 150 meter

Læs mere

 • Tæt ved liften
 • God mad
 • Swimmingpool
 • Wellness
 • Værelser med plads til 4
 • Halvpension
 • I centrum

Faciliteter

 • Samlet antal værelser: antal 50
 • Klasse: luksus
 • Autentisk overnatningssted
 • Moderne indrettet

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Halvpension består af følgende:
Morgenmad serveres fra buffet
5-retters aftensmenu og en ugentlig temabuffet
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=97126

Skiområdet: Ski Amadé

Højde

2700m
600m

Piste

97km

483km

280km

0km

Lifte

Treinen 1
Cabine 46
Gondel 1
Stoeltjeslift 98
Sleeplift 125

Gletscher

1

Langrend

714km

Funpark

Ingen

Ski Amadé - et af verdens bedste skiområder
Det enorme Ski Amade består af fem forskellige områder: Salzburger Sportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein og Grossarltal. Tilsammen har de omkring 270 lifte og ca 860 km pister. Disse områder er blandt de bedste i verden og der afholdes regelmæssige verdensmesterskaber i dette område. Dachstein gletscheren holder åbent helt til april. I år er der bygget WiFi spots i hele området! De er placeret på pisten og i de omkringliggende restauranter. Du skal bare logge ind, og så kan du nemt planlægge din dag på ski og samtidig holde kontakten med omverdenen. Med Ski Amade liftkortet kan du stå på ski i alle fem skiområder. Disse områder er ikke forbundet med hinanden, men kan nemt nås med den offentlige transport.

Sunweb tilbyder skirejser til følgende områder:

Salzburger Sportwelt - Ski Amade
Skisportsstederne i Flachau, Wagrain, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Kleinarl, Eben og Filzmoos udgør tilsammen Salzburger Sportwelt. De omkring 350 km pister og mere end 90 skilifte gør dette et paradis for folk, der elsker smukke skiture.

De enkle og middelsvære pister sikrer, at begyndere og øvede skiløbere kan nyde hele skiområdet. I Zauchensee (tilgængelig via Flachauwinkl) findes nogle udfordrende sorte piste. Skisportsstedet Filzmoos er ikke direkte forbundet med de andre skiområder. I Filzmoos er der 8 lifte og 13 km varierede piste. Salzburger Sportwelt tilbyder cirka 230 kilometer langrendsløjper!

Hochkönig - Ski Amade
Dette indbydende og hyggelige skisportssted ved foden af Hochkönig er en drøm for skiløbere, snowboardere, vandrere og familier med børn. Fra Maria Alm bringer svævebanen dig direkte til 2000 meter høje Aberg, hvor de pæneste nedkørsler findes.

For snowboardere i Dienten findes en half pipe, som er 35 meter lang. Langrend kan findes omkring alle tre landsbyer og i alt er der omkring 40 kilometer stier. Den længste rute i Maria Alm er 12 kilometer lang. I Maria Alm er en 2 km lang sti med lys om aftenen.

Schladming-Dachstein - Ski Amade
Skiområdet Schladming-Dachstein har organiseret Alpine Ski World Cup, hvorunder de fleste af pisterne stadig er åbne, så alle kan stå på ski og se konkurrencen. Skipistene i Hauser Kaibling, Hochwurzen og Reiteralm er også et besøg værd. Den årlige natslalom, er som en festival med livlig musik, og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Ski amadé er en sammenslutning af mange skiområder i Østrig, som har til formål – ikke kun at tilbyde dig Østrigs største skiområde – men også bringe merværdi til alle skiløbere. Ét liftkort giver adgang til 270 topmoderne liftanlæg , samt 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader og til alle typer skiløbere.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Ski Amadé

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=97126
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=5084567 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel