Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Pension Gästenhaus Lärchenheim

Pension Gästehaus Lärchenheim er enkelt indrettet og tilbyder gæster en central beliggenhed. Grundet den lokale indretning, vil du ikke kunne undgå at mærke den typiske tyroler atmosfære under dit ophold. Og hvad med en lille spadsertur gennem centrum af Mayrhofen? Så snart du træder udenfor døren, befinder du dig i midten af livlige Mayrhofen. Også skiliften kan du nå til fods, samt de fleste andre faciliteter i området. Om aftenen er der masser af gang i den og afterski muligheder er selvfølgelig også godt repræsenteret!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • I centrum
 • Afstand til lufthavn innsbruck ca. 74 kilometer
 • Afstand til skipiste
 • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter ( skibus gratis mod forevisning af billet)

Læs mere

 • Central beliggenhed
 • Udmærket morgenmadsbuffet
 • Med bus eller bil eller fly
 • Tæt på centrum

Faciliteter

 • Klasse: enkelt
 • Reception (åbne fra kl. 08:00 - 12)
 • Ingen elevator
 • Safetybox (på værelset)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning med morgenmad

Morgenmad serveres som buffet.

Skiområdet Ski Zillertal 3000 er en del af Zillertal

Højde

3250m
630m

Piste

59km

134km

32km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 3
Gondel 9
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 28

Gletscher

1

Langrend

20km

Funpark

Ingen

Zillertal 3000 dækker over 245 km pister og består af skisportsbyerne Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux /Lanersbach og Hintertux, hvor du også vil finde Hintertux gletsjeren, som er den eneste gletsjer i Østrig, der er åben året rundt.

Stort og varieret
Zillertal 3000 er foruden sin betydelige størrelse også et meget varieret område med masser af udfordringer for både nybegyndere og øvede skiløbere. Her er desuden store højdeforskelle, og den højeste del af området ligger i 3250 meters højde. Det betyder, at store dele af området har en lang sæson.

Afterski eller familiehygge?
I Zillertal 3000 finder du skisportsbyer for en hver smag. Er du til liv og glade dage på de hyggelige afterski-barer, så er Mayrhofen lige noget for dig. Hvis du foretrækker at nyde ferien i små, charmerende og familievenlige byer, kan vi anbefale Gerlos, Kirchberg og Westendorf. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af chaleter, lejligheder og hoteller, uanset hvor i Zillertal 3000 du vil holde din næste skiferie.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Ski Zillertal 3000

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52307

Skiområdet: Zillertal

Højde

3250m
550m

Piste

36km

244km

167km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 32
Gondel 4
Stoeltjeslift 63
Sleeplift 77

Gletscher

1

Langrend

200km

Funpark

5

Besøg Zillertal i hjertet af Tyrol
I hjertet af Tyrol finder du Zillertal, en dal som består af en række kendte skidestinationer, herunder Kaltenbach, Stumm, Mayrhofen, Ramsau/Hippach, Fügen, Hochfügen, Gerlos, Aschau, Wald/Königsleiten og Zell am Ziller. Zillertal former med alle de idylliske byer og bondegårde, et fantastisk stykke af Østrig.

Mellem de forskellige byer, kører regelmæssigt skibusser. Du kan også køre gratis med toget fra Jenbach til Mayrhofen og  skulle snekonditionerne ikke være de bedste, kan du besøge gletsjeren Hintertux som endda giver 100% snesikkerhed.

Endeløse muligheder i Zillertal
Totalt findes der i Zillertal omkring 662 kilometer pister, og du har mulighed for, at stå hele vejen til Gerlos centrum! Øverst ved Isskogelbahn kan du starte og ankomme på begynderpiste via Rösslalm i midten af Gerlos centrum, hvor snekanoner sørger for at give naturen en hånd, når dette er nødvendigt. Ved gode sneforhold, er der for langrendsløbere uanede muligheder i Zillertal.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Zillertal

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52307
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=4078029 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel