Smukke pister og livlig afterski

Skiferie til Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

tilbage

Piste

18km

112km

140km

0km

270km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 29
Gondel 0
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 19

Højde

2096m
840m

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

I denne region bookede

Alenerejsende
1,8%
Unge par
5,2%
Ældre par
9%
Familier med små børn
3%
Familier med større børn
8,8%
Vennegrupper
42,8%
Øvrige grupper
29,3%
Tip
Tip

Efter syv år under opførsel, er den endelig klar - Leogangs 10-sæders gondol. Det betyder at det slut med ventetid. Gondolturen er 3,8 km lang, og gondolen kan tage op til 2500 personer i timen Floor, Vinteredaktør

Skiferie i Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52176 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

41 indkvarteringer i Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Vis alle ledige indkvarteringer i Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

I Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn ligger 3 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel