Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Alpenresidenz Fieberbrunn

Alpenresidenz Fieberbrunn består af 2- og 3-værelses lejligheder, som kan rumme mellem 2 og 8 personer. Her er ca. 1,5 km til centrum af Fieberbrunn, og den nærmeste lift nås nemt med skibussen, som holder et par minutters gang fra Alpenresidenz Fieberbrunn. Lejlighederne er moderne indrettet og med god plads til hele familien. Her er en hyggelig stue med pejs, og lejlighedens køkken giver mulighed for selv at tilberede feriens måltider. Der findes gode indkøbsmuligheder i centrum af Fieberbrunn, og hvis du foretrækker at spise ude, findes her også flere lækre restauranter. Sunweb anbefaler Alpenresidenz Fieberbrunn til især familier, som vil nyde skiferien og hinandens selskab i pæne, moderne omgivelser.

Læs mere

  • Komfortable & moderne lejligheder
  • Fredelig beliggenhed
  • Lejligheder med plads til 8
  • I dag 21°C

Liftkort

[SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
Klik her for at se mere!

Forplejning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Højde

2096m
840m

Piste

18km

112km

140km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 29
Gondel 0
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=190293 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel