Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Alpenblick

Det hyggelige Hotel Alpenblick ligger blot 100 meter fra centrum af Hinterglemm. Det populære hotel er særligt kendt for sin charmerende atmosfære og gæstfrihed. Skiliften ligger kun 300 meter fra hotellet, og lige ved siden af hotellet findes en snowboardpark. Værelserne er pæne og indrettet med lyse træmøbler. Hotellets centrale placering giver dig nem adgang til Hinterglemms mange tilbud, uanset om du vil besøge butikker eller en af byens afterski-barer. Hvis du trænger til at slappe af, så tilbyder Hotel Alpenblick både sauna og urte-dampbad.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 100 meter
 • Afstand til skilift ca. 300 meter
 • Afstand til nærmeste (mini)supermarked ca. 50 meter

Læs mere

 • Wellness-faciliteter
 • Hyggeligt hotel
 • Med bil eller fly
 • Gåafstand til centrum og lift
 • All inclusive

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator
 • Safetybox (på værelset)
 • Parkeringsplads

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

All inclusive

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Højde

2096m
840m

Piste

18km

112km

140km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 29
Gondel 0
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=155229 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel