Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Hotel Sonnalp

7,8

Det firestjernede Sonnalp i Hinterglemm er et perfekt ferievalg, hvor du har mulighed for skiløb. Hotellet tilbyder mange bekvemmeligheder for at sikre den højeste komfort. Har du brug for afslapning efter en aktiv dag på ski, så kan du benytte hotellets indendørs pool eller også forkæle dig selv med et besøg i det skønne wellnes-område. Desuden er Sonnalp hotel beliggende i Hinterglemm, en kort afstand fra skiliften, centrum og skiløb. Det store skiområde Saalbach / Hinterglemm tilbyder dig alt, hvad du behøver for en succesfuld vinterferie!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: ca. 400 meter
 • Afstand til lufthavn Salzburg ca. 90 kilometer
 • Afstand til togstation : Zell am See: ca. 25 kilometer
 • Afstand til skipiste Zwölferkogel: ca. 250 meter: Gletscher Kaprun: ca. 35 kilometer

Læs mere

 • Solrig placering
 • Lækker mad
 • Flot indretning
 • Med bil eller fly

Faciliteter

 • Reception
 • Elevator (antal 2)
 • Shuttlebus ( til skilifterne gratis)
 • Parkeringsgarage (begrænset antal)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Halvpension

Dette inkluderer en velkomstdrink ved ankomsten, daglig morgenbuffet med forskellige oste, 4-retters middag med et udvalg af tre hovedretter, samt dessert buffet.
#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Højde

2200m
840m

Piste

20km

110km

140km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 19
Gondel 0
Stoeltjeslift 19
Sleeplift 18

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=127880 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel