Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Lejl. Gondelstube

Lejligheder Gondelstube er et hyggeligt lejlighedskompleks af simpelt standard og et godt valg for dig, som vil bo centralt og med venner eller familie samlet under ét tag. Lejlighederne ligger lige ud til pisten, og Hinterglemms hyggelige centrum kan nås på få minutter til fods. Du har samtidig liften som nærmeste nabo, så du nemt kan starte dagen som den første på de snedækkede pister.  I Hinterglemm finder du et godt udvalg af butikker, afterskibarer, restauranter og små konditorier. Er du mere til hjemmelig hygge, så er alle lejlighederne indrettet med eget køkken, så du selv kan tilberede feriens måltider. Vi anbefaler Lejligheder Gondelstube til både familier og vennegrupper, som vil bo centralt og ikke stiller de store krav til udvalget af faciliteter.

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum; ca. 700 meter
 • Lige ved skipisten
 • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)
 • Afstand til skilift ca. 0 meter

Læs mere

 • Ved liften
 • På pisten
 • Lejligheder med plads til 8
 • Med bil eller fly
 • Tæt ved centrum

Faciliteter

 • Klasse: enkelt
 • Ingen elevator
 • Parkeringsplads (begrænset antal)
 • Trådløs internet på værelset (gratis)

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

Overnatning

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Højde

2200m
840m

Piste

20km

110km

140km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 19
Gondel 0
Stoeltjeslift 19
Sleeplift 18

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6138119 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel