Så vi kan vise den korrekte pris

 Skjul prisdetaljer
 Vis prisdetaljer

Alpin Resort Reiterhof

Alpin Resort Reiterhof er et lækkert 4-stjernet hotel i centrum af Saalbach. Indretningen er hyggelig-moderne, og stemningen er afslappet. Opholdeter all-inclusive, så I vil ikke komme til at mangle noget her. Stor morgenmad helt frem til kl. 12.00, frokost fra kl. 12.00 - 17.00, herefter snack i baren, og fra kl. 18.30. går det så løs i restauranten igen. Fra kl. 08.00 - 24.00 kan der frit drikkes alt fra juice, til øl, til snaps til kaffe. Der er gratis trådløst internet på hotellet og det lækre 1000m2 store spa-område kan ligeledes gratis benyttes. Gå ikke glip af den opvarmede udendørs pool, og de tiltrængte saunaer efter dagens skiløb. På Alpin Resort Reiterhof holder man rigtig ferie!

Læs mere

Beliggenhed og omgivelser

 • Afstand til centrum: Saalbach: ca. 30 meter
 • Afstand til lufthavn Salzburg: ca. 90 kilometer
 • Afstand til togstation Zell am See: ca. 18 kilometer
 • Afstand til skipiste ca. 0 meter

Læs mere

 • 1000m2 stort wellness-område
 • Med bus eller bil eller fly
 • All-inclusive
 • Beliggenhed i centrum

Faciliteter

 • Reception (central reception)
 • Elevator
 • Safetybox (safetybox i receptionen)
 • Lobby

Flere faciliteter

Liftkort

Liftkort er inkluderet!

Forplejning

All inclusive

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52176

Skiområdet: Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Højde

2096m
840m

Piste

18km

112km

140km

0km

Lifte

Treinen 0
Cabine 29
Gondel 0
Stoeltjeslift 22
Sleeplift 19

Gletscher

Ingen

Langrend

10km

Funpark

3

Skiløb i smukke omgivelser
Skiområdet i Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn er et af de flotteste i Østrig og ski'cirkus' er da også en passende betegnelse for området. Mere end 200 kilometer pister garanterer en fremragende skiferie.

Få kamp til stregen
De virkelig øvede får kamp til stregen på Schattbergzijde. Her findes en 4 km lang sort piste som, når det har sneet, er en fantastisk udfordring. Også på den vestlige side, trækker flere af løjperne selv de bedste skiløbere til.

Et område i udvikling
Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang forbliver et sted i konstant udvikling. Hvert år bliver nye skilifter tilføjet til området. Er du begynder, eller er det din første skiferie, så tag skiliften til det højereliggende Seekar-område. Her kan du øve dig på gode brede pister og desuden nyde en enestående udsigt.


Afterski eller rolige omgivelser
Også for snowboardere byder skiområdet på mange muligheder. I Saalbach er der, ud over halfpipes og en funpark, specielle pister udelukkende til snowboardere. Efter en dag på bakkerne, er de hyggelige skihytter et trækplaster for alle.Hinterglemm er en rolig lille by modsat Saalbach, der har et bredt sortiment af afterski muligheder med blandt andet mange engelske barer.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Læs mere om Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52176
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=127596 #!


Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel