Moderne lifter og højt skiløb

Skiferie til Sölden

Skiområdet: Sölden

tilbage

Piste

28km

69km

51km

0km

148km Total

Lifte

Treinen 0
Cabine 7
Gondel 0
Stoeltjeslift 17
Sleeplift 12

Højde

3340m
1350m

Gletscher

2

Langrend

15km

Funpark

1

I denne region bookede

Alenerejsende
0,5%
Unge par
14,8%
Ældre par
12,8%
Familier med små børn
3%
Familier med større børn
13,3%
Vennegrupper
36,9%
Øvrige grupper
18,7%
Tip
Tip

Sölden er indbegrebet af god afterski og igennem sæsonen afholdes masser af spændende festivaller. Prøv fx Electric Mountain Festival, hvor der kommer et væld af kendte kunstnere og DJs Floor, Vinterredaktør

Skiferie i Sölden

Skiløb over trægrænsen i Sölden
Sölden er beliggende i det vestligste Østrig - og har et særdeles velfungerende skiterræn. Destinationen er det sted i Alperne, hvor man finder flest bjerge over 3.000 meters højde (der er ca. 90). Af den grund ligger langt det meste af skiområdet over trægrænsen. Terrænets længste nedfart er på ikke mindre end 11 km, og der findes derudover 2 fun parks til snowboardere.

Moderne lifter og godt skiløb
Skiløbet i Sölden er godt - dog er det ikke et af de største østrigske steder målt på pistekilometer, men det vejer det gode og moderne liftsystem op for. Begyndere har blandt andet et område nede i nærheden af byen, hvor det for alvor er muligt at boltre sig under skiferien. Derudover er der også masser af pister til begyndere omkring Giggijoch-plateauet.

Masser af udfordringer
Den øvede skiløber kan komme vidt omkring i området og blive udfordret på både pister, pukler og off-piste under en skiferie i Sölden. Derudover er der også mulighed for udflugter for de mere øvede skiløbere, der altså for alvor kan nyde godt af, at langt det meste skiløb i området ligger over 2.000 meter og på den måde være sikker på god sne under en skiferie i Sölden.

Når en skiferie i Sölden skal byde på andet end skiløb, kan man forsøge sig med nogle af de mange andre sportsgrene, som man kan udfolde sig med i byens store sportscenter. Her tilbyder man mere end 30 forskellige sportsgrene. Er man mere til afterski, kan man besøge en af de mange paraplybarer, der findes i Sölden – eller man kan besøge Jacobs Weinfassel eller Grizzly Bar.

Har du et liftkort til min. tre dage i Sölden kan du fra i år få endnu mere ud af det, for fra 2017 får du nemlig også adgang til de 110 kilometer pister i Obergurgl/Hochgurgl

 

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Kort Sölden

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52235 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52235 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52235 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

20 indkvarteringer i Sölden

Vis alle ledige indkvarteringer i Sölden

I Sölden ligger 2 byer

Antal deltagere

Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

Voksne Ældre end 17
Børn 2 år til 16 år gammel
Babyer 0 år til 1 år gammel